Bent u op zoek naar een geschikte vergaderruimte? Dan bent u bij Playground X in Liessel aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk terecht in 1 van onze zalen, welke door de standaard aanwezige audiovisuele apparatuur, zeer geschikt zijn voor het organiseren van zakelijke besprekingen en bijeenkomsten. In combinatie met een van de activiteiten van Playground X, een unieke vergader locatie.

De vergaderarrangementen van Playground X zijn enkel te boeken in combinatie van een van onze groepsactiviteiten. Hierbij is er een ruim aanbod aan spelshows, quizzen en outdoor activiteiten.

Onze locatie is eenvoudig te bereiken via Afslag 37 van de A67 en beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Naast het faciliteren van uw meeting kunt u bij ons ook terecht voor een hapje, drankje en een stukje entertainment in de vorm van een groepsactiviteit, spelshow of quiz. Voor het organiseren van een vergadering in De Peel bent u bij Playground X aan het juiste adres.

Playground X verzorgt ook vergaderingen voor bedrijven uit de regio Asten, Bakel, Deurne, Helden, Helenaveen, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venray, Venlo en Vlierden.

Vergaderruimte huren
personeelsfeest activiteiten
Meeting Liessel
Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid