Boek de Beach!

Ontdek de Beach!

Geniet bij Playground X van een heerlijke dag op het strand! Wij beschikken namelijk over onze eigen Beach!

Vertoef met jullie gezelschap op jullie privé strand. Geniet tussen de palmbomen, met de voetjes in het zand van het echte strandgevoel. Ook is er een echte beachbar, inclusief muziek, voor een verfrissend drankje. Kom tot rust in een van de hangmatten en beleef een heerlijke dag op het strand. Natuurlijk is er ook een terras aanwezig met voldoende schaduw.

Komen jullie ook naar de beach bij Playground X?

Een zomerse uitje organiseren?

Boek dan een familiedag of groepsuitje bij Playground X en vertoef op jullie privé strand. De beach is bij uitstek geschikt voor een familiedag, waarbij de kleinste kinderen heerlijk kunnen spelen in het zand en de iets oudere kids spelen in de speelweide verderop het terrein terwijl de ouders heerlijk bijkletsen of genieten van een groepsactiviteit.

Natuurlijk is de beach ook zeer geschikt als een zomerse afsluiter na een toffe activiteit, met een verkoelend drankje en een smakelijke barbecue. Ook een sfeervolle vakantie- of bouwvakborrel is dit unieke zitje zeer geschikt.

Bij Playground X beleef je een heerlijk dagje op het strand!

 

Locatie

Onze locatie is eenvoudig te bereiken via Afslag 37 van de A67 en beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Door het ruime en gevarieerde aanbod is er altijd een geschikt arrangement voor jullie festiviteit!
Playground X is goed bereikbaar vanaf: Eindhoven: 30 minutenVenlo: 25 minutenHelmond: 20 minutenDeurne: 15 minuten
Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid