Over PlaygroundX

Playground X is een activiteitenlocatie gelegen in Liessel, waar je terecht kunt voor diverse groepsuitjes en gelegenheden. In combinatie met een hapje en een drankje beleef je een volledig dagje uit. Playground X bestaat uit 2 pijlers: Leisure en Business. Hierdoor vind je binnen Playground X voor iedere gelegenheid een passende mogelijkheid:

Een kleinschalig groepsuitje organiseren?

Ook daarvoor ben je bij Playground X aan het juiste adres. Bij ons zijn er namelijk al enkele activiteiten te boeken vanaf 1 of 2 personen. De overige activiteiten zijn te boeken vanaf 2 personen, hierdoor kun je met iedere groepsgrote bij ons terecht. Tevens beschikt Playground X over een ruim aanbod aan groepsactiviteiten, quizzen en spelshows voor zowel buiten als binnen, waardoor er altijd een geschikte activiteit voor u tussen zit.

Het terrein, van ruim 3 hectare, bevat 2 sfeervolle zalen en enkele sfeervolle buitenzitjes en een groot terras. Zo waan je jezelf op onze beach op een prachtig zomers strand midden tussen de palmbomen en hangmatten en vier jij jullie bedrijfsevenement in een van onze sfeervolle zalen. Daarnaast beschikt het terrein ook over een grote speelweide, waardoor ook familiedagen en kinderfeestjes zich zeer goed zullen vermaken.

Bedrijfsborrel
playground x beach liessel activiteiten
Bedrijfsborrel organiseren
Buiten zitje

Locatie

Onze locatie is eenvoudig te bereiken via Afslag 37 van de A67 en beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Door het ruime en gevarieerde aanbod is er altijd een geschikt arrangement voor jullie festiviteit!
Playground X is goed bereikbaar vanaf: Eindhoven: 30 minutenVenlo: 25 minutenHelmond: 20 minutenDeurne: 15 minuten
Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid