11 augustus 2023

Ben jij klaar om een te gekke familiedag te organiseren die iedereen zal bijblijven? Zoek niet verder, want Playground X in Liessel staat voor je klaar met de beste tips en leukste activiteiten! Gelegen langs de A67, is onze locatie super makkelijk te bereiken voor al je dierbaren, waar ze ook vandaan komen.

Tips voor het organiseren van de familiebijeenkomst

Een familiedag organiseren kan best een uitdaging zijn, maar wij staan voor je klaar met wat handige tips: 

Stel een duidelijk doel: Begin met het stellen van een duidelijk doel voor de dag. Wil je de familiebanden versterken, herinneringen creëren of gewoon een dag vol plezier en ontspanning? Een helder doel helpt bij het maken van beslissingen tijdens het planningsproces.

Vroegtijdige planning: Een vroege start betekent minder stress en meer opties. Reserveer je datum ruim van tevoren en informeer je familieleden op tijd, zodat ze hun agenda's kunnen aanpassen.

Betrek de familie bij de planning: Houd rekening met de wensen en ideeën van verschillende familieleden. Een gezamenlijke planningssessie kan leiden tot een gevarieerde en bevredigende dag voor iedereen.

Vergeet de kleintjes niet: Als er kinderen bij zijn, zorg dan voor kindvriendelijke activiteiten en faciliteiten. Denk aan speelruimtes, spelletjes en kindvriendelijke maaltijden.

Variatie in activiteiten: Zorg voor een goede mix van activiteiten om ervoor te zorgen dat alle leeftijdsgroepen zich vermaken. Denk aan zowel actieve als rustigere bezigheden.

Voeding en hydratatie: Niemand is blij als ze honger hebben. Zorg voor voldoende eten en drinken gedurende de dag, inclusief gezonde opties en lekkernijen.

Speciale aandacht voor senioren: Als er oudere familieleden zijn, zorg dan voor toegankelijkheid en comfort. Denk aan zitplaatsen, schaduwrijke plekken en rustige ruimtes.

Top 3 activiteiten voor het organiseren van je familiedag

Wat dacht je van een dag vol lachen, spelen en quality time? Bij Playground X vind je de allerleukste activiteiten voor jong en oud. Spoiler alert: lachen gegarandeerd! En de leukste activiteiten? Die hebben we voor je op een rijtje gezet. Check zeker al onze familiedag activiteiten voor nog meer inspiratie. 

1. Olympische spelen

Ga de uitdaging aan tijdens onze sportieve activiteit de Olympische Spelen! Ervaar dit leuke groepsuitje met de gehele familie en beoefen diverse olympische sporten. Speel in teams tegen elkaar en ontdek welk deel van de familie het meest sportief is. Ga de strijd aan tijdens een potje touwtrekken, speerwerpen, (kruis)boogschieten, voetbal en nog veel meer leuke activiteiten. Let the games begin!

familiedag organiseren boogschieten activiteit

2. Escaperoom  

Werk samen en ontsnap uit onze mobiele escaperoom! Zo organiseer jij je familiedag niet alleen op locatie in Brabant, Eindhoven, maar kun je de escape room naar jouw locatie laten komen. Los alle puzzels en raadsels binnen 60 minuten op en ontdek of het jullie lukt om op tijd te ontsnappen. 

3. The family games

Speel in teams bekende spellen en ontdek wie zich de koning van de Family Games mag noemen. Familieleden van jong én oud kunnen het beste uit zichzelf halen tijdens klassieke spellen zoals jenga XL, vier-op-een-rij, tangram en limbodansen. Een ideale activiteit voor een familiedag waar de leeftijden iets verder uit elkaar liggen. 

Familiedag organiseren: een smakelijke afsluiting

Wat is een familiedag organisatie zonder een heerlijk hapje en drankje om het samen zijn af te sluiten? Geniet van onze smakelijke snacks en laat de gezelligheid nog even voortduren voor het perfecte einde van een gezellige dag!

De ideale locatie voor het organiseren van je familiedag

Wij bieden een unieke locatie die perfect is voor jouw familiebijeenkomst. Of je nu uit Eindhoven komt, of je wilt een onvergetelijke familiedag organiseren in het hart van Brabant, bij Playground X zit je altijd goed.
Dus, waar wacht je nog op? Bij Playground X draait alles om jullie, je familie en die onvergetelijke momenten die jullie samen gaan beleven. Van intieme bijeenkomsten tot grote gezellige familiereünies, wij hebben alles in huis om jouw dag perfect te maken. Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk ook zeker onze familiedag activeiten en te gekke vrijgezellenfeest activiteiten!