24 februari 2023

Als organisator van een familiedag of vriendenweekend kun je best wat druk op je schouders voelen. Je bent immers met een hele groep, en het liefst wil je dat iedereen het naar de zin heeft. En dit soort dagen kunnen eigenlijk niet zonder een toffe activiteit die je samen met de hele groep onderneemt. En een groepsuitje in Brabant? Dat doe je bij Playground X! Wij nemen alle ingewikkelde zaken voor je uit handen. Onze collega’s doen er alles aan om voor jou een ideale dag uit met leuk groepsuitje te organiseren, zodat jij alleen maar de leukste activiteit hoeft uit te zoeken.

  1. Bubble Football

Een van onze leukste, actieve uitjes: bubble football! Deze rage is recent overgewaaid naar Nederland. Niet gek dus, als je er nog nooit eerder van hebt gehoord. Tijdens deze activiteit wordt de groep opgedeeld in twee teams. Jullie worden gehuld in onze bubble ballen, en spelen op deze manier een hilarisch potje voetbal waarbij je constant tegen elkaars bubble stuitert. Dat maakt van voetballen ineens een geweldige ervaring! Dat is toch een te leuk groepsuitje! Bubble voetbal kinderfeestjes organiseer je ook bij ons.

  1. Family games 

Tijdens deze familie activiteit gaan jullie in verschillende teams de strijd aan met ons unieke spellenparcours. Er zijn negen spelrondes waarin punten te verdienen zijn. De spellen zijn allemaal in XL-versie, waardoor het voor jong als uit een toffe ervaring is. Jullie gaan onder andere aan de slag met XL Jenga, Tangram XL, Laddergolf, XL Vier-op-een-rij en een bloedstollend finalespel. Wie gaat er tijdens dit groepsuitje in Brabant met de winst vandoor?

  1. De Pubquiz

Onze pubquiz op locatie kan toegespitst worden op ieder publiek en zorgt altijd voor ouderwetse gezelligheid. Want wat is er nou leuker dan met de hele groep de kroeg induiken en onder het genot van een hapje en een drankje aan het quizzen te gaan? Jullie worden opgedeeld in teams, terwijl onze quizmaster jullie door alle vragenrondes loodst. Deze activiteit is perfect bij wat kouder of minder lekker weer. Wij zijn benieuwd wie er gaat winnen! En onze tip: weet je nou niet zo goed wat je moet organiseren voor je groepsuitje, dan zit je met een quiz altijd goed! 

  1. Ik Hou van Holland

Dit oergezellige televisiespel kent iedereen. In deze hilarische show nemen jij en je groepsgenoten het tegen elkaar op tijdens quizvragen, interactieve opdrachten, spelrondes en muzikale intermezzo’s. En ja, ook alle klassiekers uit de tv-versie worden gedaan: de verjaardag ronde, ‘geen ja, geen nee, geen uh’ en het finalespel worden natuurlijk gespeeld. Vele lachsalvo’s en gezonde competitie zijn gegarandeerd! 

Kom jij binnenkort langs voor een te gek Groepsuitje in Brabant?

Playground X is een unieke playground in Liessel, waar groepen terecht kunnen voor leuke groepsuitjes, spelshows, quizzen, workshops en andere activiteiten. We beschikken over zowel binnen- als buitenlocaties, die allemaal even sfeervol zijn. We helpen je graag bij het organiseren van een geweldig dagje uit. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie!