Geniet in een van onze stretchtenten!

Ontdek de kleine stretchtent!

Geniet bij Playground X van een eigen buiten  zitje voor jullie gezelschap. Hiervoor hebben we meerdere zitjes beschikbaar. Zo ook dit zitje bestaande uit een prachtige stretchtent.

Vanuit dit zitje hebben jullie zicht op de spelende kinderen in de speelweide of op de kabelbaan, hierdoor is het zitje zeer geschikt voor familiedagen en vriendendagen. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor het vieren van jullie bedrijfsfeest of vrijgezellen dag met een gave activiteit of spelshow. In combinatie met een hapje en een drankje beleven jullie een een heerlijke dagje uit.

Komen jullie gezellig vertoeven bij Playground X?

 

Heerlijk vertoeven in onze grote stretchtent!

Bestaat jullie gezelschap uit meer dan 50 personen? Kies dan voor onze grote stretchtent. Ook hier geniet je van een eigen plekje met jullie gezelschap. Klets gezellig bij, speel een toffe activiteit en je bent verzekerd van een geslaagde dag uit. De stretchtent geeft uitzicht over het activiteitenterrein en zorgt voor een sfeervolle plek om te genieten met jullie familie, collega’s, buren of vrienden. Natuurlijk is het ook mogelijk om daarbij te genieten van een hapje en drankje.

Een heerlijk groepsuitje organiseren?

Reserveer dan een van onze stretchtenten voor jullie gezelschap. Hiermee geniet je samen met jullie gasten van een heerlijk eigen plekje. Boek een toffe activiteit en ontspan vervolgens onder deze sfeervolle stretchtent. Boek een groepsactiviteit voor jullie vriendenweekend, vrijgezellenfeest, bedrijfsborrel of andere feestelijke gelegenheid. Wij beschikken over een breed aanbod aan toffe activiteiten waardoor er altijd een geschikte activiteit voor jullie groep is. Natuurlijk kun je daarnaast ook genieten van een verfrissend drankje, borrelhapje of smakelijke maaltijd. Op deze manier beleef je een volledig dagje uit.

Playground X is gelegen aan de A67 en daardoor eenvoudig te bereiken vanuit Deurne, Eindhoven, Helmond, Venlo, Venray en omstreken.

Zitje Stretchtent Playground X
Playground
buiten
Playground

Locatie

Onze locatie is eenvoudig te bereiken via Afslag 37 van de A67 en beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Door het ruime en gevarieerde aanbod is er altijd een geschikt arrangement voor jullie festiviteit!
Playground X is goed bereikbaar vanaf: Eindhoven: 30 minutenVenlo: 25 minutenHelmond: 20 minutenDeurne: 15 minuten
Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid