Spelshows

Speel een van de hilarische spelshows van Playground X. Wat dacht je van het spelen van de bekende tv-shows zoals Ik Hou van Holland, De Jongens tegen De Meisjes en The Big Music Quiz. Deze interactieve bestaan uit veel de variatie waardoor ze zorgen voor veel plezier bij alle deelnemers.

Daarnaast verzorgen wij ook de gekste Crazy Bingo’s en de interactieve spelshow Alles mag bij Playground X! Beleef een te gek uitje met een van onze spelshows.

Voor het boeken van een tof groepsuitje in de regio Asten, Bakel, Deurne, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venray en Venlo bent u bij Playground X aan het juiste adres.

Quizzen

Bij Playground X speel je niet zomaar een quiz, jullie spelen namelijk met echte stemkastjes. Hierdoor is de score ten alle tijden actueel, wat de competitiedrang bij alle deelnemers sterk zal verhogen. Door de uitdagende vragen en de toffe mini games is het voor alle deelnemers een toffe quiz. Daarnaast is het ook mogelijk om enkele gepersonaliseerde vragen toe te voegen aan uw quiz, informeer hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Speel Quizzen en Spelshows bij Playground X als je uit de regio Asten, Bakel, Deurne, Helden, Helenaveen, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venray, Venlo en Vlierden komt.

Spelshow Liessel
Pubquiz Liessel
Interactie Spelshow Liessel
Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid