kerstborrel sfeervol

Kerstborrel Sfeervol

Kerstborrel Sfeervol

Wat houdt het in?

Het einde van 2023 nadert snel, en wat is een betere manier om het jaar feestelijk af te sluiten dan met een sfeervolle kerstborrel bij Playground X in Liessel? Bij ons garanderen we een eindejaarsfeest om nooit te vergeten!

Onze locatie

Bij Playground X toveren we ons buitenterrein en onze zalen om in een magische kerstsfeer. De hele locatie baadt in de gezellige en warme sfeer van Kerstmis, waardoor jij en je collega’s je meteen onderdompelen in de feestelijke ambiance.

Hapjes en drankjes bij jouw kerstfeest

Een kerstborrel bij Playground X is enkel te boeken in combinatie met een van onze spannende activiteiten. Naast een geweldige activiteit kunnen jij en je collega’s genieten van een heerlijke maaltijd. Kies uit ons uitgebreide Koud en Warm Buffet of trakteer jezelf op de luxe van een Winter Barbecue. Beide opties bieden verrukkelijke gerechten die perfect passen bij de kerstperiode. We zorgen er ook voor dat er een ruime selectie drankjes beschikbaar is om de feestvreugde compleet te maken.

Diverse arrangementen

Bij Playground X hebben we verschillende kerstborrel arrangementen om aan jouw wensen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een sfeervolle kerstborrel, een chique feest of een luxueuze ervaring, wij hebben het ideale arrangement voor jou. Neem snel een kijkje bij onze opties en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Praktische informatie

  • Duur van het programma: De kerstborrel begint om 15:00 uur en eindigt om 19:00 uur, inclusief een boeiende activiteit, een pauze en een smakelijke Winter Barbecue of Koud en Warm Buffet.
  • Aantal personen: Onze kerstborrels zijn geschikt voor groepen van diverse groottes, van kleine bijeenkomsten tot grotere bedrijfsfeesten.
  • Locatie: Playground X is gemakkelijk bereikbaar via Afslag 37 van de A67 en biedt ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Vier jouw kerstborrel met stijl bij Playground X

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het plannen van jouw sfeervolle kerstborrel bij Playground X? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je verder te helpen en ervoor te zorgen dat jouw kerstfeest een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

Bij Playground X streven we ernaar om jouw kerstborrel tot een stijlvolle en magische ervaring te maken. Sluit het jaar af met stijl en vier jouw kerstborrel in de warme en betoverende omgeving van Playground X!

kerstborrel sfeervol
Tijdsduur: 4 uur
Prijs: Vanaf57.50 p.p.
Volledige prijzen
Kerstborrel Sfeervol
Activiteit
Winter Wonder Pad
Afkoop drank
3 uur
Maaltijdpakket 1
€57,50 p.p.
Maaltijdpakket 2
€57,50 p.p.
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Arrangement op maat

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX