kerstborrel chique

Kerstborrel Chique

Kerstborrel Chique

Wat houdt het in?

Sluit 2023 feestelijk af en vier de eindejaarsafsluiting van jouw bedrijf bij Playground X in Liessel. Bij ons ben je verzekerd van de tofste kerstborrels die je je kunt voorstellen!

Wanneer je kiest voor een kerstborrel bij Playground X, zorgen wij ervoor dat het buitenterrein sfeervol is aangekleed en dat er een warme en gezellige plek voor jullie klaarstaat in een van onze zalen. Natuurlijk worden de zalen volledig ondergedompeld in de betoverende kerstsfeer, zodat jij en jouw collega’s meteen in de juiste stemming zijn!

Uitleg:

Een kerstborrel bij Playground X kan alleen worden geboekt in combinatie met een activiteit. Naast een leuke activiteit geniet je van een heerlijke maaltijd, waarbij je kunt kiezen uit ons uitgebreide Koud en Warm Buffet of een Luxe Winter Barbecue. Met beide opties ben je verzekerd van smakelijke gerechten die perfect passen bij de feestelijke kerstperiode. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij en jouw collega’s kunnen genieten van een ruime selectie aan drankjes, zodat de gezellige sfeer helemaal compleet is tijdens deze speciale dagen. Mocht je de voorkeur geven aan een ander arrangement, dan kun je ook eens kijken naar onze andere mogelijkheden, zoals de Kerstborrel Sfeervol en de Kerstborrel Luxueus.

  • Maaltijdpakket 1 bestaat uit een Koud en Warm Buffet met 3 soorten warm vlees.
  • Maaltijdpakket 2 biedt een Winter Barbecue met 5 stuks vlees per persoon.

Extra informatie:

Bekijk snel onze kerstborrel arrangementen en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die het beste bij jouw wensen passen.

Playground X is gemakkelijk bereikbaar via Afslag 37 van de A67 en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Daarnaast zijn we ook jouw partner voor het verzorgen van kerstborrels van bedrijven in Asten, Bakel, Deurne, Helden, Helenaveen, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venray, Venlo en Vlierden.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je verder te helpen!

Mogelijke tijdsprogramma:

  • 13:45 Ontvangst bij Playground X
  • 14:00 Start programma
  • 16:00 Pauze
  • 16:30 Start Winter Barbecue/Koud en Warm Buffet
  • 19:00 Einde programma

Vier jouw kerstborrel bij Playground X en maak er een onvergetelijke ervaring van!

kerstborrel chique
Tijdsduur: 5 uur
Prijs: Vanaf62.95 p.p.
Volledige prijzen
Kerstborrel Chique
Activiteit
Winter Wonder Pad
Afkoop drank
4 uur
Maaltijdpakket 1
€62,95 p.p.
Maaltijdpakket 2
€62,95 p.p.
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Arrangement op maat

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX