13 maart 2023

Is het vakantie en wil je een leuk dagje weg met kinderen? Hebben jullie een familiedag? Of wil je gewoon zomaar een leuk dagje weg met een kind? Dan zoek je natuurlijk de leukste activiteiten voor zo’n dag. Je wilt een activiteit waar jullie allemaal plezier aan kunnen beleven. Gelukkig hebben we bij Playground X heel wat gezellige, grappige en leuke activiteiten voor het hele gezin. We hebben 3 van de leukste tips voor een dagje weg met kinderen voor je verzameld.

Speel minigames en een Levende Knikkerbaan bij Marble Mania

Knikkeren was vroeger al een geliefde activiteit onder kinderen en door het razend populaire tv-programma Marble Mania is het weer helemaal terug. Zijn jouw kinderen ook zo dol op dit programma? Dan zullen ze het geweldig vinden om zelfaan de slag te gaan met knikkers. Verdeel jullie groep in teams en ga met elkaar de strijd aan in verschillende spannende minigames. Het team met de beste resultaten wint een voordeel tijdens de spectaculaire Levende Knikkerbaan en de finale baan. Dat wordt spannend!

Maak er een gezellige dag van met Oud Hollandse spelletjes

Sjoelen, kegelwerpen en een knikker labyrinth, al decennialang zijn deze spelletjes in Nederland populair. Ook tegenwoordig kun je met deze Oud Hollandse spelletjes nog een leuk dagje weg met kinderen beleven. Ga met het hele gezin de uitdaging aan en speel een parcours met allerlei Oud Hollandse spelletjes. De spelletjes van vroeger blijken ook nu nog steeds een groot succes te zijn. Wie komt er als winnaar uit de strijd?

Bubble Football: hilarisch en sportief

Zoeken jullie een sportieve activiteit voor een leuk dagje weg met kinderen? Dan is het Bubble Football kinderfeestje als combi-activiteit perfect. Tijdens deze hilarische activiteit gaan jullie voetballen, maar dan wel in een groot Bubble pak. Dit levert absoluut geweldige situaties op. Bubble Football is leuk voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen. Een heerlijke activiteit tijdens een gezellige dag met het gezin, familie of vrienden.

Combineer activiteiten

Tijdens een leuke dagje weg met een kind heb je vaak de tijd voor meerdere activiteiten. Daarom stel je bij Playground X heel gemakkelijk jouw eigen ideale dag samen met de leukste activiteiten in Helmond en omgeving. Kies de activiteiten die jullie leuk vinden en maak het compleet met lekkere hapjes en drankjes. Een heus frietbuffet toevoegen aan je leuke dagje weg is bijvoorbeeld altijd een hit bij de kinderen. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Samen maken we er een geweldige dag van.