kerstborrel luxueus

Kerstborrel Luxueus

Kerstborrel Luxueus

Wat houdt het in?

Bij Playground X begrijpen we dat het vieren van een kerstborrel een speciale gelegenheid is om het jaar feestelijk af te sluiten. Daarom bieden wij de tofste kerstborrels aan, waarbij we zorgen voor een sfeervolle en gezellige setting.

Onze locatie in Liessel wordt tijdens de kerstperiode prachtig versierd, zowel het buitenterrein als onze zalen ademen de warme kerstsfeer. Je kunt bij ons terecht voor een kerstborrel in combinatie met een activiteit, waardoor jullie niet alleen samen kunnen ontspannen, maar ook nog eens een leuke en uitdagende ervaring kunnen beleven.

Arrangementen luxe kerstborrel

Met ons arrangement genieten jij en je collega’s niet alleen van de activiteit, maar ook van een heerlijke maaltijd. Je hebt de keuze uit ons uitgebreide Koud en Warm Buffet of een Luxe Winter Barbecue. Beide opties bieden een ruime selectie aan smakelijke gerechten die perfect passen bij de kerstsfeer. Daarnaast zorgen wij uiteraard voor een ruime keuze aan drankjes, zodat jullie kunnen toosten op een succesvol jaar en vol verwachting het nieuwe jaar kunnen ingaan.

Ons meest uitgebreide arrangement, de Kerstborrel Luxueus, is een echte aanrader. Hierbij genieten jullie niet alleen van het buffet of de barbecue, maar ook van een heerlijk toetjesbuffet. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de drankjes gedurende 5 uur af te kopen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van de feestelijke avond.

We bieden ook andere kerstborrel arrangementen, zoals Kerstborrel Sfeervol en Kerstborrel Chique. Deze arrangementen kunnen worden aangepast aan jouw wensen en behoeften. Ook als je een kleiner gezelschap hebt, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We denken graag met je mee en maken graag een passend voorstel.

Extra info

Playground X is gemakkelijk bereikbaar via Afslag 37 van de A67 en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Daarnaast zijn we ook de ideale locatie voor bedrijven in Asten, Bakel, Deurne, Helden, Helenaveen, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venray, Venlo en Vlierden.

Laat ons je helpen om een onvergetelijke kerstborrel te organiseren. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen creëren we een feestelijke ervaring die jullie en jullie collega’s nog lang zullen bijblijven.

kerstborrel luxueus
Tijdsduur: 6 uur
Prijs: Vanaf72.95 p.p.
Volledige prijzen
Kerstborrel Luxueus
Activiteit
Winter Wonder Pad
Afkoop drank
5 uur
Maaltijdpakket 1 + Dessertbuffet
€72,95 p.p.
Maaltijdpakket 2 + Dessertbuffet
€72,95 p.p.
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Arrangement op maat

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX