26 januari 2024

Staat er binnenkort een familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest gepland? Dan zoek je natuurlijk leuke activiteiten voor een grote groep. Gelukkig zijn er veel verschillende toffe grote groep activiteiten te verzinnen. Bij Playground X organiseren we de meest uiteenlopende activiteiten voor grote groepen op locatie. We geven je graag wat inspiratie.

Jullie eigen Olympische Spelen

Sportief, spannend en vooral heel erg leuk. Dat wordt het zeker als jullie als grote groep samen voor de Olympische Spelen kiezen. In teams nemen jullie het tijdens verschillende sportonderdelen tegen elkaar op. Onder andere touwtrekken, honkbal, boogschieten en kogelstoten staan op het programma. Welk team blinkt uit in de meeste sporten en gaat er met het goud vandoor? Omdat de verschillende onderdelen tegelijkertijd gespeeld kunnen worden, is dit een perfecte activiteit voor een grote groep. Jullie hoeven niet op elkaar te wachten en maken allemaal samen plezier.

familiedag organiseren boogschieten activiteit

Spannende spelshows voor grote groepen

Hebben jullie niet zo’n zin in een sportieve activiteit? Kies dan voor een van de spannende spelshows die bij Playground X gespeeld kunnen worden. Ik Hou Van Holland, De Jongens Tegen De Meisjes, The Big Music Quiz of Alles Mag Bij… zijn stuk voor stuk geweldige activiteiten voor grote groepen. De spelshows zijn gebaseerd op populaire tv-programma’s, waardoor ze sowieso voor veel herkenning zullen zorgen. Daarnaast bevat elke show grappige, spannende en uitdagende spelelementen, waardoor niemand in de groep zich verveelt.

Playground X ik hou van holland spel

Oud Hollandse spelletjes spelen

Zoeken jullie wat nostalgie? Dan is het spelen van Oud Hollandse spelletjes zeker een geweldig idee. Ouderwets sjoelen of kegelwerpen zorgt altijd voor veel plezier. Zowel jong als oud zal zich goed vermaken met deze spelletjes, waardoor dit een heerlijke activiteit is voor tijdens een familiedag. Maar ook met vrienden of collega’s is deze activiteit voor een grote groep hartstikke leuk.

family games -jenga

Maak jullie dag helemaal af

Op een gezellige dag met familie, vrienden of collega’s mag een lekker hapje en drankje niet ontbreken. Voor of na de grote groep activiteiten serveren we bij Playground X graag wat lekkers voor jullie. Begin de dag gezellig met een kopje koffie en een gebakje of sluit de dag af met een goed verzorgde barbecue. Ook een lunch of borrel regelen we voor jullie. 

Stel je eigen activiteiten voor een grote groep samen

Willen jullie meerdere activiteiten voor grote groepen combineren? Of willen jullie zelf een arrangement samenstellen voor jullie ideale dag? Neem dan contact met ons op. Samen maken we er een onvergetelijke dag van.