De Jongens tegen De Meisjes

De Jongens tegen De Meisjes

De Jongens tegen De Meisjes

Wat houdt het in?

De Jongens tegen de Meisjes

Vooroordelen over het andere geslacht, we hebben ze allemaal, maar zijn ze gebaseerd op waarheid of slechts fabels? Ontdek het tijdens onze spannende spelshow “De Jongens tegen De Meisjes“! In deze spelshow staat feitenkennis centraal, en worden tal van andere uitdagende onderdelen behandeld. De groep wordt verdeeld in twee teams: De Jongens en De Meisjes. En dan kan de epische strijd der seksen beginnen, waarbij het duidelijk wordt wie er echt het beste zijn. Na afloop van de avond heb je eindelijk antwoord op de vraag: zijn het de Jongens of toch de Meisjes die de overwinning opeisen? Tijdens deze spelshow nemen jullie deel aan onderdelen als “Op Het Matje,” “Mannen of Vrouwen,” en natuurlijk het enige echte “Letterpakkenspel.” Deze spellen zijn allemaal gebaseerd op de spelshow van tv. 

Onze ervaren quizmaster van Playground X zorgt ervoor dat de spelshow vlekkeloos verloopt, zodat jij en je vrienden, familie of collega’s een onvergetelijke tijd hebben.

Wat kun je verwachten?

Bij “De Jongens tegen De Meisjes” draait alles om plezier, rivaliteit en een flinke dosis uitdaging. Hier is een sneak peek van wat je kunt verwachten:

Onderdelen van De Jongens tegen De Meisjes

Bereid je voor op een reeks diverse en boeiende onderdelen die je denkvermogen, teamwork en lachspieren zullen testen. We brengen je “Op Het Matje,” waar slimme vragen en hilarische antwoorden de sfeer bepalen. Daarna gaan we “Mannen of Vrouwen” spelen, waarin stereotypen worden uitgedaagd en kennis wordt beloond. En laten we het hilarische “Letterpakkenspel” niet vergeten, waarbij snel denken en een goede portie creativiteit van essentieel belang zijn.

Uitleg van het spel

Maak je geen zorgen als je nieuw bent in dit ‘De Jongens tegen De Meisjes’ spel. Onze deskundige quizmaster staat klaar om het spel tot in de kleinste details uit te leggen. Of je nu een doorgewinterde deelnemer bent of voor het eerst meedoet, iedereen wordt gelijk voorbereid op de strijd.

Aantal personen

Of je nu een kleine vriendengroep hebt of een groter gezelschap van collega’s of familie, “De Jongens tegen De Meisjes” is geschikt voor groepen van diverse groottes. Hoe meer zielen, hoe meer rivaliteit (en plezier)!

De Jongens tegen De Meisjes op locatie

Het is allemaal mogelijk bij Playground X! Speel deze spannende spelshow bij ons op locatie in Liessel, tussen Eindhoven en Venlo in Brabant, waar de sfeer altijd gastvrij en gezellig is en de locatie helemaal klaar is voor een echte strijd tussen de jongens en de meisjes. 

Spelduur

Een voorbeeld van het programma: Begin om 14:00 uur en einde om 16:00 uur. Dit geeft je ruim de tijd om je strijdvaardigheid te tonen, je team naar de overwinning te leiden en samen te lachen om onverwachte wending. U kunt deze spelshow spelen op de tijden dat u gunstig uit komt. U kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden en de planning. 

Leeftijden

Deze spelshow is geschikt voor alle leeftijden, waardoor het perfect is voor diverse gelegenheden. Of je nu een verjaardagsfeestje viert of een bedrijfsevenement organiseert, iedereen kan meedoen en plezier beleven.

Kledingadvies

Hoewel er geen specifieke dresscode is, raden we aan om comfortabele kleding te dragen, zodat je volledig kunt genieten van alle activiteiten. Of je nu in team “Jongens” of team “Meisjes” bent, comfort staat voorop terwijl je de uitdagingen aangaat en de overwinning nastreeft.

Heb je vragen over “De Jongens tegen De Meisjes” of wil je een reservering maken? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden. We staan klaar om je verder te helpen!

De Jongens tegen De Meisjes
Tijdsduur: 2 uur
Prijs: Vanaf23.95 p.p.
Volledige prijzen
10-20 personen
€23,95 p.p.
21+ personen
Op aanvraag
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX