Ik Hou van Holland spel

Ik Hou van Holland

Ik Hou Van Holland

Wat is het 'Ik Hou Van Holland' spel?

Ervaar de essentie van Nederlandse gezelligheid met het ‘Ik Hou Van Holland’ spel, een activiteit die rechtstreeks uit het geliefde TV-programma komt. Ideaal voor elk soort groepsactiviteit, combineert dit spel hilarische quizvragen, interactieve opdrachten en muzikale uitdagingen om een onvergetelijke ervaring te bieden.

Ik Hou Van Holland bij Playground X

  • Interactieve Quizrondes: Beleef de opwinding van de originele TV-show met rondes zoals ‘Geen ja, geen nee, geen uh’ en de verjaardagsronde.
  • Muzikale Uitdagingen: Laat je muzikale kennis en snelheid testen in het spannende rad-finalespel.
  • Ervaren Teamcaptains en Quizmaster: Elk team wordt geleid door een toegewijde captain, terwijl een professionele quizmaster van Playground X zorgt voor een vlekkeloos verloop.

Waarom kiezen voor ‘Ik Hou Van Holland’ spel?

  • Flexibiliteit: Ons spel kan op elke locatie gespeeld worden, wat het een ideale keuze maakt voor ‘ik hou van Holland spel op locatie’.
  • Geschikt voor iedereen: Zowel jong als oud zal genieten van de oer-Hollandse sfeer die dit spel met zich meebrengt.
  • Teamgeest en plezier: Een perfecte balans tussen competitie en vermaak, ideaal voor teambuilding of gewoon een gezellige dag.
Ik Hou van Holland spel
Tijdsduur: 2 uur
Prijs: Vanaf23.95 p.p.
Volledige prijzen
10-20 personen
€23,95 p.p.
21+ personen
Op aanvraag
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk

Praktische informatie

  • Tijdsduur: Het spel duurt ongeveer 2 uur, vol met plezier en spanning.
  • Prijs: De prijs begint vanaf €23.95 per persoon, wat een uitstekende waarde biedt voor een dergelijk complete ervaring.
  • Locatie: Speel het ‘Ik Hou Van Holland’ spel op locatie bij Playground X in Liessel voor de ultieme spelervaring. Dompel je onder in de Hollandse sferen en laat onze quizmaster je meenemen in dit ultiem gezellige spel. 

Voor meer informatie over het ‘Ik Hou Van Holland’ spel, boekingen, of specifieke verzoeken, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om je evenement onvergetelijk te maken!

Voor iedere gelegenheid geschikt

Het ‘Ik Hou Van Holland’ spel is meer dan alleen een activiteit; het is een ervaring die mensen bij elkaar brengt en onvergetelijke herinneringen creëert. Dit spel is geschikt voor iedere gelegenheid!

Bij bedrijfsuitjes speelt het ‘Ik Hou Van Holland’ spel een cruciale rol in het versterken van de teamgeest. Stel je voor dat collega’s samen lachen, strijden in teams, en genieten van een stukje authentieke Nederlandse cultuur. Het spel breekt het ijs, bevordert samenwerking en creëert een ontspannen sfeer waarin collega’s elkaar op een andere, meer persoonlijke manier kunnen leren kennen. De interactieve quizrondes en muzikale uitdagingen zijn niet alleen vermakelijk, maar stimuleren ook teamwork en creatief denken.

Voor teamuitjes is het ‘Ik Hou Van Holland’ spel een ideale keuze om de samenwerking en communicatie binnen een groep te verbeteren. In een informele en leuke setting worden teamleden uitgedaagd om samen te werken, strategieën te bedenken en elkaars sterke punten te benutten. 

Familiedagen krijgen een extra touch met het ‘Ik Hou Van Holland’ spel. Het is een prachtige manier om generaties samen te brengen, waarbij zowel jong als oud kan genieten van het spel. Het biedt een kans voor familieleden om samen te werken, van elkaar te leren en bovenal, een geweldige tijd met elkaar door te brengen.

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX