The Big Music Quiz

The Big Music Quiz

The Big Music Quiz - test je muzikale kennis!

Wat is The Big Music Quiz?

Bij Playground X brengen we de muzikale strijd tot leven met The Big Music Quiz! Deze activiteit is gebaseerd op het populaire tv-programma en biedt een geweldige gelegenheid om je muziekkennis te testen. Bereid je voor op een muzikale en buitengewoon gezellige ervaring. Tijdens de quiz zullen de leukste rondes voorbij komen, waaronder The Warm Up, Twisted Tunes en de DJ Megamix. Met meer dan 100 nummers is dit een feestje voor alle deelnemers.

Een muzikaal feest

Tijdens The Big Music Quiz nemen onze ervaren quizmasters je mee gedurende het spel. Ze leiden het geheel en zorgen ervoor dat de quiz soepel verloopt. Of je nu een doorgewinterde muziekliefhebber bent of gewoon van een leuke uitdaging houdt, deze quiz is geschikt voor iedereen en leuk voor tijdens je familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Praktische informatie

  • Duur Quiz: De Big Music Quiz duurt ongeveer 2,5 uur, inclusief een korte pauze om op te frissen en te ontspannen.
  • Aantal personen: De quiz is ideaal voor groepen van 10 tot 100 deelnemers. Het is een geweldige keuze voor bedrijfsuitjes, verjaardagsfeestjes, teambuilding-evenementen en meer.
  • Locatie: De Big Music Quiz kan worden gehouden op een locatie naar keuze, of je kunt ervoor kiezen om hem bij Playground X in Liessel te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Programma voorbeeld

13:45 – Aankomst bij Playground X of de door jou gekozen locatie.

14:00 – Start van de Big Music Quiz.

15:00 – Korte pauze om op te frissen en bij te praten.

15:30 – Hervatting van de quiz.

16:30 – Einde van het programma.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over The Big Music Quiz bij Playground X? Wil je meer informatie over beschikbaarheid en prijzen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je verder te helpen en ervoor te zorgen dat je een geweldige muzikale ervaring hebt!

The Big Music Quiz
Tijdsduur: 2,5 uur
Prijs: Vanaf27.95 p.p.
Volledige prijzen
10-20 personen
€27,95 p.p.
21+ personen
Op aanvraag
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX