bubbel voetbal

Kinderfeestje: Bubble Football

Kinderfeestje: Bubble Football

Wat houdt het in?

Wil je een sportief kinderfeestje boeken waarbij jullie een hilarisch potje Bubble Football kunnen spelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Uitleg:

Tijdens dit geweldige kinderfeestje spelen jullie in twee teams een potje voetbal, maar dan wel met een twist. Jullie zijn namelijk gehuld in bubble ballen, waardoor jullie kunnen bumpen, rollen en stuiteren terwijl je probeert te scoren. Het is een hilarische en energieke activiteit waarbij plezier en lachen gegarandeerd zijn. Als je omver wordt gebeukt, is het de uitdaging om zo snel mogelijk weer op te staan en verder te gaan met voetballen.

Naast het Bubble Football spel is er nog veel meer inbegrepen bij dit kinderfeestje. De kinderen kunnen onbeperkt genieten van ranja, krijgen een zakje chips om van te smullen en de jarige ontvangt zelfs een speciaal cadeautje. Op die manier zorgen we ervoor dat het feest compleet is en iedereen optimaal kan genieten van deze bijzondere ervaring. Daarnaast kan het basis arrangement worden uitgebreid met een verfrissend raketijsje, een smakelijk frietje en een lekkere snack om de feestvreugde nog groter te maken. Je kunt ervoor kiezen om het verjaardagsfeest inclusief of exclusief een scheidsrechter vanuit Playground X te boeken.

Let op: deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met een andere activiteit, zodat jullie een dag vol avontuur en plezier kunnen beleven.

Mogelijke tijdsprogramma:

Het programma begint om 14:00 uur met de ontvangst bij Playground X en het starten van het programma. Jullie hebben een uur de tijd om het hilarische potje Bubble Football te spelen en je helemaal uit te leven. Om 15:00 uur eindigt het programma, maar de herinneringen aan dit sportieve feest zullen nog lang bijblijven.

Vragen:

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, staan wij klaar om je vrijblijvend te helpen. Neem gerust contact met ons op en wij zullen ervoor zorgen dat het Bubble Football kinderfeestje bij Playground X een onvergetelijke ervaring wordt voor de jarige en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes.

bubbel voetbal
Tijdsduur: 1 uur
Prijs: Vanaf15.50 p.p.
Volledige prijzen
Exclusief begeleiding:
Vanaf 10 kinderen
€15,50 p.p.
Vanaf 20 kinderen
Op aanvraag
Inclusief begeleiding:
Vanaf 10 kinderen
€20,50 p.p.
Vanaf 20 kinderen
Op aanvraag
Boek activiteit
Informatie opvragen
Cadeautje voor de jarige job
Zakje chips
Onbeperkt ranja

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX