Vanaf 7 december kan je er heerlijk op uit trekken tijdens het Winter Wonder Pad!

Tijdens het Winter Wonder Pad ga je aan de slag met diverse winterse spellen en activiteiten. Slagen jullie erin om alle spellen succesvol te spelen en uiteindelijk alle onderdelen van de sneeuwpop te verzamelen? Hiermee kunnen jullie uiteindelijk een gave sneeuwpop bouwen!

Kom jij daarnaast heerlijk marshmallows roosteren boven een echt kampvuur? Ontdek verder alle andere geheimen van het Winter Wonder Pad! Ga op avontuur in de buitenlucht samen met je vader, moeder, opa of oma. Beleef samen een onvergetelijk winters avontuur!

Dit unieke en avontuurlijke Winter Wonder Pad is gelegen in Liessel (aan de A67) voor de prijs van €9,95 voor de kids, hiervoor heb je toegang tot dit pad inclusief alle creatieve uitdagende activiteiten. Volwassenen hebben GRATIS entree én gratis parkeren . Hét Winter Wonder Pad is hét winterse uitje van deze winter voor het hele gezin! Kom deze winter samen genieten en reserveer alvast je ticket! Dan loop jij straks dit Winterse avontuur tegemoet.

Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, wees er dus wonderlijk snel bij! Met een reservering op zak heb je nu al iets moois om naar uit te kijken.

Het Winter Wonder Pad wordt georganiseerd op de volgende dagen:
Woensdag 7, 14, 21 december (13.30-18.00)
Zondag 11 & 18 december (11.00-18.00)
Woensdag 28 december (11.00-18.00)
Woensdag 4 januari (11.00-18.00)

Cadeautip: Leuk om te geven voor pakjesavond!

Tip: Ook tof voor het organiseren van Kerstborrels, Kinderfeestjes en Schooluitjes. Vraag vrijblijvend naar meer informatie.

Kerstborrel
Winter Wonder Pad Liessel
Kerstborrel organiseren
Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid