High Tea

High Tea

Wat houdt het in?

Lekker genieten van alle hapjes van een High Tea. Gezellig bijkletsen en lekker eten…..beleef het snel

High Tea

Ontdek de Perfecte High Tea voor je uitje bij PlaygroundX

Bij het plannen van een uitje bij PlaygroundX is er één activiteit die gegarandeerd in de smaak zal vallen: een heerlijke high tea. Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, een high tea is de perfecte gelegenheid om samen te genieten van heerlijke lekkernijen en quality time. Dit kan bij PlaygroundX in Liessel.

De Betovering van PlaygroundX

PlaygroundX staat bekend om zijn geweldige sfeervolle locatie, gezellige sfeer en gastvrije mensen. Wat is er beter dan deze sfeer te combineren met een traditionele theetijd? De locatie biedt tal van gezellige plekken waar je kunt genieten van een heerlijke high tea in een ontspannen en aangename omgeving. Bij mooi weer kun je genieten van de buitenlucht, en bij minder weer kun je gezellig binnen van jullie high tea genieten. Zo kan jouw activiteit altijd doorgaan.

Het menu 

Een high tea draait natuurlijk, buiten gezelligheid, om het menu, en bij PlaygroundX kun je een breed scala aan lekkernijen verwachten. Typische gerechten die je kunt verwachten zijn onder andere mini carpaccio, kleine sandwiches, heerlijke quiche, bitterballen met een smakelijk sausje en een verfrissende salade. En wat is een high tea zonder zoete lekkernijen? Daarom hebben wij ook in ons menu: verse soesjes, eierkoekjes, chocolademousse en als kers op de taart een stukje witte chocoladetaart.

De Sfeer en Service

Bij het plannen van je activiteit wil je er zeker van zijn dat de sfeer en service aan je verwachtingen voldoen. Bij ons in Liessel staan we bekend om zijn gastvrijheid en gezelligheid, dus je kunt er zeker van zijn dat je groep vriendelijk en professioneel wordt bediend.

Combineren met een andere activiteiten

Deze high tea is perfect te combineren met een van onze andere activiteiten. Kiest u voor eerst even lekker je energie kwijt raken en daarna afsluiten met een heerlijke lekkernijen, Of ligt jullie voorkeur bij eerst een High tea en daarna lekker de calorieën eraf te bewegen. Wij hebben veel mogelijkheden naar jullie wensen toe. Kijk voor ons breed aanbod van onze activiteiten even rond op onze website en misschien zit er wel wat tussen perfect voor jullie groep.

Reserveren voor Jouw Perfecte High Tea

Om teleurstelling te voorkomen, is het raadzaam om van tevoren te reserveren voor jouw high tea bij PlaygroundX. We kunnen snel volgeboekt zijn, vooral in het weekend en tijdens vakantieperiodes. Zorg ervoor dat je de datum en het tijdstip van je groepsuitje ruim van tevoren plant, en vergeet niet je dieetwensen of allergieën door te geven bij de reservering.

Conclusie

Een high tea is de perfecte manier om te genieten van heerlijk eten in een prachtige omgeving. Of je nu met een grote groep komt of een kleiner gezelschap, PlaygroundX heeft voor ieder wat wils. Vergeet niet te reserveren en maak van jouw groepsuitje een onvergetelijke ervaring vol smaak en gezelligheid. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Geniet van je high tea!

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid