Lunchplankje

Heerlijke lunch voor iedereen

Wat houdt het in?

Geniet heerlijk van ons lunchplankje bij PlaygroundX. Voor ieder wat wils

Ook bij u op locatie
Voor alle leeftijden

Lunchplankje

Tijdens jouw verblijf bij PlaygroundX geniet je niet alleen van avontuurlijke spellen en activiteiten, maar ook van een heerlijke lunch met een goed gevuld plankje. Met keuze tussen vlees, vis of vegetarisch, bieden we voor ieder wat wils.

Vlees

Voor de liefhebbers van vlees hebben we een heerlijk lunchplankje samengesteld. Het plankje vlees bestaat uit een warme kom tomatensoep met huisgemaakte gehaktballetjes, een smaakvolle rundvleeskroket en eiersalade. Dit wordt geserveerd met twee sneetjes ambachtelijk boerenbrood.

Vis

Uiteraard kunnen de visliefhebbers niet achterblijven. Voor de visliefhebbers is er het lunchplankje vis. Hierbij krijg je een heerlijke kom courgettesoep, een verrukkelijke garnalenkroket en tonijnsalade, ook geserveerd met twee sneetjes vers brood.

Vega

Voor de vegetariërs onder ons hebben we een heerlijk vegetarisch lunchplankje samengesteld. Dit plankje vega bevat een smaakvolle courgettesoep, een knapperige groentekroket en eiersalade, eveneens geserveerd met twee sneetjes vers brood.

We willen graag dat je optimaal van je lunch geniet, daarom vragen we je vooraf je keuze voor vlees, vis of vegetarisch aan ons door te geven. Zo kunnen wij zorgen voor een lunch die perfect aansluit op jouw voorkeur. Eet smakelijk!

Dit lunchplankje is perfect te combineren met een van onze activiteiten. Neem vrijblijvend  contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Heb je vragen of speciale dieetwensen? Laat het ons gerust weten, we houden graag rekening met jouw wensen en behoeften.

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid