Hoofdgerechten:
- Varkens medaillons met champignonroomsaus
- Gehaktballetjes in tomatensaus
- Kippendijfilet met perzik in een tomaten-papriksaus
- Groenten Curry
- Aziatische Tongfilet met hollandaisesaus
- Beenham met pepersaus
- Kipsate
- Paddenstoelen in kruiden knooflooksaus
Bijgerechten:
- Geroosterde aardappelen in schil
- Rijst
- Roergebakken groenten van het seizoen
- Aardappelsalade
- Pastasalade
- Koolsalade
- Venkelsalade
Naar wens uit te breiden met:
- Tomatensoep € 4,50 p.p.
- Gevulde Kippenbouillon € 4,50 p.p.
- Stokbrood met smeersels € 3,25 p.p.
- Extra hoofgerecht naar keuze € 6,00 p.p.
Dessert, maak uw keuze voor 2 varianten uit de onderstaande opties € 6,75 p.p.
- Tiramisu
- Roodfruit met trifle
- Tip van Sous Chef Kayleigh; ponrstart martini (zonder alcohol)
- Grand Dessert € 8,50 p.p.
- Chocolade taartje, vruchtentaartje, mousse, cheesecake, gamarineerd fruit