16 mei 2023

Een leuk bedrijfsfeest of personeelsuitje is goed voor de onderlinge sfeer op de werkvloer. Daarom is het een goed idee om eens in de zoveel tijd een leuk evenement te organiseren. Zo’n evenement kan uit van alles bestaan. Van een feestelijke avond op locatie tot leuke teambuilding activiteiten, het kan allemaal. We vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is bij het organiseren van een bedrijfsfeest op locatie.

De leukste activiteiten voor een gezellige dag met collega’s

Wil jij graag een gezellige dag beleven met collega’s en je bedrijfsfeest op locatie organiseren? Dan ben je bij Playground X aan het juiste adres. Wij hebben allerlei geweldige activiteiten om uit te kiezen. Van een te gekke escape room tot Crazy Bingo, je kunt het zo gek niet bedenken of het is bij ons mogelijk. Combineer verschillende activiteiten om jullie ideale bedrijfsfeest samen te stellen. Hebben jullie zin in een gezellige quiz of spelshow? Gaan jullie liever sportief aan de gang? Of wil je misschien een combinatie van beide? Het is allemaal mogelijk.

Bedrijfsfeest organiseren

Hapjes en drankjes voor een geslaagd feest

Een bedrijfsfeest organiseren op locatie is niet compleet zonder hapjes en drankjes. Daarom kies je bij Playground X uit verschillende arrangementen. Wil je het eenvoudig houden of pakken jullie helemaal uit voor dit bedrijfsfeest? Het kan allemaal. Van een lunch tot aan een goed verzorgde barbecue en van een koud/warm buffet tot een simpel frietje, het is maar net wat bij jullie feest past. Ook borrelhapjes zijn uiteraard geen enkel probleem. Zo maken we er een goed verzorgde dag of avond van.

Een goed bereikbaar bedrijfsfeest op locatie organiseren

Een goed verzorgde bedrijfsborrel of een onvergetelijk bedrijfsfeest kan natuurlijk alleen worden georganiseerd op een goed bereikbare locatie. Gelukkig is de feestlocatie van Playground X in Liessel uitstekend bereikbaar voor bedrijven uit de regio Asten, Bakel, Deurne, Helden, Helenaveen, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venray, Venlo en Vlierden. Vanuit Eindhoven is de locatie slechts 30 minuten rijden en vanuit Venlo ben je zelfs nog iets minder lang onderweg. Een goede optie om je bedrijfsfeest op locatie van Playground X te vieren. Dan hoef je naderhand ook niet zelf op te ruimen, wel zo fijn! 

Jouw bedrijfsfeest organiseren op locatie

Wil jij een gezellige dag of avond beleven met collega’s? Dan helpen we je bij Playground X graag verder. Bekijk de verschillende mogelijkheden en neem contact met ons op. We stellen graag het perfecte arrangement voor jullie personeelsfeest samen. We verzorgen het feest tot in de puntjes zodat jij en jouw collega’s kunnen genieten van de leukste activiteiten, de lekkerste hapjes en drankjes en natuurlijk van enorm veel gezelligheid.