Playground escape room mobiel en opblaasbaar

Escaperoom

Ontdek de Playground X escape room - spannend en avontuurlijk!

Wat houdt het in?

Bij Playground X nemen we je mee op een spannend avontuur in onze unieke opblaasbare escaperoom. Het verhaal begint wanneer jij en je team te laat beseffen dat jullie studieboek nergens meer te vinden is. De enige uitweg lijkt een gewaagde inbraak in de bibliotheek om het boek te bemachtigen. Eenmaal binnen hebben jullie slechts 60 minuten de tijd om de uitdaging aan te gaan en te ontsnappen. Durven jullie de uitdaging aan?

Een unieke ervaring op jouw locatie

Onze opblaasbare escaperoom is mobiel en kan op jouw gewenste locatie worden opgezet. Of speel de escaperoom op onze locatie in Liessel in Brabant. Onze locatie en escape room is goed te bereiken vanuit onder andere Venlo, Helmond, Eindhoven en Venray. Dit maakt het een perfecte attractie voor verschillende gelegenheden, of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een verjaardagsfeest of een teambuilding activiteit.

Aantal personen en leeftijdsgroep

De escaperoom kan worden gespeeld met een groep van 2 tot maximaal 8 personen. Houd er rekening mee dat zelfs als je met 2 personen speelt, je de prijs van 4 personen betaalt. Onze escape room is geschikt voor avonturiers vanaf 13 jaar en ouder, wat het een geweldige ervaring maakt voor zowel tieners als volwassenen.

Ontdek de escape room bij Playground X

Ons voorbeeldprogramma is als volgt:

14:15 – Aankomst bij Playground X

14:30 – Begin van de escape room ervaring

15:30 – Einde van het programma

Houd er rekening mee dat we flexibel zijn met de starttijden en deze kunnen aanpassen aan jouw wensen.

Combineer de escape room met een heerlijke maaltijd

Wil je jouw Escape Room-ervaring nog specialer maken? Overweeg dan om deze te combineren met een heerlijke lunch, diner of drankje. Zo sluit jij jouw escape room ervaring met iets lekkers én kunnen jullie gezellig na kletsen over hoe jullie ontsnapt zijn!

Heb je vragen of wil je boeken?

Heb je nog vragen over het boeken van een groepsuitje bij Playground X in Liessel? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al je vragen en helpen je bij het plannen van een onvergetelijke escape room ervaring.

Playground escape room mobiel en opblaasbaar
Tijdsduur: 1 uur
Prijs: Vanaf20.50 p.p.
Volledige prijzen
4 personen
€25,95 p.p.
5 personen
€23,95 p.p.
6 personen
€20,95 p.p.
7 personen
€19,95 p.p.
8 personen
€18,95 p.p.
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Ook bij u op locatie
Arrangement op maat

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX