Playground

Escaperoom

Wat houdt het in?

Deze unieke escaperoom is een opblaasbaar, en dus mobiel. De escaperoom op locatie, is een ware attractie en een tof uitje voor iedereen. De game kan gespeeld worden met 2* tot maximaal 8 personen. Lukt het jullie om alle puzzels en raadsels binnen 60 minuten op te lossen én te ontsnappen? Test het met deze unieke escaperoom!

Het verhaal: Jullie zijn te laat begonnen met studeren en helaas is het benodigde studieboek nergens meer te krijgen. De enige oplossing voor jullie, inbreken in de bibliotheek, om het boek alsnog te bemachtigen. Na het binnen treden van deze bibliotheek, hebben jullie slechts 60 minuten de tijd, om de ontsnapping tot een goed eind te brengen. Durven jullie deze uitdaging aan?

Mogelijke tijdsindeling:

  • 14.15 Aankomst bij Playground X
  • 14.30 Start Escaperoom
  • 15.30 Einde programma
  • Bovenstaand programma is een voorbeeld, in overleg kunnen wij de starttijd wijzigen.

*Het spelen van deze escaperoom is mogelijk vanaf 2 personen, echter betaal je dan de prijs van 4 personen. De escaperoom is geschikt voor personen vanaf 13 jaar.

Daarnaast is het ook mogelijk om deze activiteit te combineren met een lunch, diner of drankje, klik hier voor de mogelijkheden. Hebben jullie nog een vraag over het boeken van een groepsuitje bij Playground X in Liessel? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij beantwoorden jullie vragen graag.

Playground
Tijdsduur: 1 uur
Prijs: Vanaf20.50
Volledige prijzen
4 personen
€25,95 p.p.
5 personen
€23,95 p.p.
6 personen
€20,95 p.p.
7 personen
€19,95 p.p.
8 personen
€18,95 p.p.
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Ook bij u op locatie
Arrangement op maat

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid