Crazy Bingo

Crazy Bingo

Crazy Bingo

Wat houdt het in?

Ben je klaar voor een bingo-ervaring zoals je die nog nooit hebt meegemaakt? Vergeet gewone bingo, en maak kennis met onze CRAZY BINGO, ook wel Mad Bingo genoemd! Dit is geen doorsnee bingo; het is een ludieke activiteit waarbij de nummers op originele én interactieve wijze worden bekendgemaakt. Crazy Bingo is veel leuker en verrassender dan de traditionele variant. Tijdens de Crazy Bingo spelen jullie niet alleen bingo, maar ook:

  • Crazy Jenga
  • Crazy Songs
  • Crazy Movies
  • Crazy Quotes

Verzamel gedurende de 4 rondes de meeste jokers en maak kans om met de prijs naar huis te gaan! De spelers met de meeste jokers zullen uiteindelijk de Finale spelen. Onze Crazy Bingo wordt standaard verzorgd door een van onze ervaren quizmasters, wat zorgt voor een volledig verzorgde activiteit.

Wat kun je verwachten?

Bij Crazy Bingo zijn alle benodigdheden inbegrepen, zoals bingo kaarten, jenga, unieke nummers en jokers etc. De kosten voor de Crazy Bingo-ervaring zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal deelnemers en de keuze om meerdere activiteiten te combineren. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Crazy Bingo op locatie

Bij Crazy Bingo draait alles om plezier en flexibiliteit! Speel Crazy Bingo gezellig bij ons op de locatie, Playground X in Liessel, waar een bruisende sfeer je omringt. Onze locatie is de ideale plek om te genieten van een middagje vol spanning en vermaak. We creëren een knotsgekke sfeer en zorgen voor een onvergetelijk bingoavontuur!

Duur van Mad Bingo

Bij Crazy Bingo draait alles om de perfecte timing. Onze Crazy Bingo-activiteit begint om 14:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Gedurende deze twee uur word je meegenomen op een rollercoaster van opwinding en lachsalvo’s. Het is de ideale tijdsduur om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en je volledig onder te dompelen in de wereld van nummers, jokers en gekke uitdagingen. Zet je schrap voor een hilarische middag vol verrassingen! Blijf naderhand heerlijk borrelen en dineer samen op onze locatie voor de perfecte afsluiting van jullie dagje weg. 

Aantal personen Crazy Bingo spel

Bij onze Crazy Bingo op locatie is er altijd ruimte voor iedereen! Of je nu met een kleine groep vrienden, een grote familie of een hele afdeling van je bedrijf wilt deelnemen, we verwelkomen groepen van diverse groottes met open armen. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grootschalig evenement, Crazy Bingo past zich moeiteloos aan aan jouw groepsgrootte. Laat ons weten hoeveel mensen er meedoen, en wij zorgen voor de rest. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Bij Crazy Bingo draait alles om het plezier van het spel!

Wil je deelnemen aan dit waanzinnige bingo-avontuur of heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om jouw Crazy Bingo-ervaring op locatie te plannen bij Playground X. Laat de bingo-pret beginnen!

Tijdsduur: 2 uur
Prijs: Vanaf23.95 p.p.
Volledige prijzen
10-20 personen
€23,95 p.p.
21+ personen
Op aanvraag
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Voor alle leeftijden

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX