Winnende Strategie

Winnende Strategie

winnende strategie

Winnende strategie: Formuleer concrete strategieën, jaar- of afdelingsplannen en visualiseer ze op een haalbare manier, rekening houdend met de sterke punten en ontwikkelpunten van je organisatie,

Tijdsduur: 4
Prijs: 2450 per groep
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte

Speel slim, speel krachtig, speel met Playground X – waar transformatie begint!

Welkom bij Playground X, dé plek waar jouw organisatie in één dag transformeert! Als pioniers in evenementenorganisatie bieden wij nu unieke methodieken om jouw organisatievraagstukken aan te pakken met een professionele bedrijfskundige benadering. Innovatief, visueel en begeleid door ervaren experts.

 

Of je nu een heidag wilt organiseren, voor een organisatieverandering staat of simpelweg je werkprocessen wilt optimaliseren, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Bij Playground X duik je diep in jouw vraagstuk, formuleer je concrete oplossingen en ga je naar huis met direct toepasbare verbeteracties voor de volgende dag. En dat alles begeleid door zeer ervaren bedrijfskundigen.

 

Een dag vol nuttigheid en plezier! Werk aan je organisatie in de ochtend en versterk de teambuilding in de middag met een leuk evenement, heerlijke hapjes en drankjes.

 

Ontdek de kracht van Playground X met onze arrangementen voor de volgende vraagstukken:

 

  • De Strategie Vaststellen, Evalueren en Vertalen naar Concrete Thema’s
  • Afdelingsdoelen en Jaarplannen Kernachtig Vorm geven en Acties Prioriteren
  • Niet Verzanden in Detailrapporten, maar Focus houden op het Doel en de Realisatie
  • Doelen en Acties Verankeren in het Team voor meer Realisatiekracht

 

Met deze visuele aanpak bieden we de mogelijkheid om een krachtig en beknopt strategie-, jaar- of afdelingsplan te maken. Maar het is ook een uitstekende aanpak als je de huidige strategie wilt evalueren en deze vertalen naar concrete en haalbare doelen.

 

Ideaal voor het MKB, de zorgsector, afdelingsmanagers en teams die afdelingsdoelen en jaarthema’s willen vaststellen en daarbij concrete acties formuleren.

 

In de ochtend zal je werken aan je organisatie samen met een bedrijfskundige vanuit PlaygroundX.  Het word binnen gespeeld, wij zorgen natuurlijk ook voor koffie, thee, fris en een lekkere versnapering.  De prijs is gebaseerd op volledig geprofessionaliseerde begeleiding en op 8 personen. Voor elke persoon daarboven wordt € 50,- berekend. Uiteraard hebben wij nog volop mogelijkheden na dit ochtenddeel. We kunnen ook uw lunch verzorgen en zelfs nog een middagprogramma op maat maken, waar u samen met uw collegas nog kunt werken aan ludieke teambuildingsactiviteiten.

 

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX