playground

Whack a Mole

Whack a Mole

Ga op mollenjacht tijdens het hilarische spel van mollen meppen! Dit vrolijke en opwindende spel is geschikt voor jong en oud en zorgt voor een geweldige tijd vol plezier en lachen. Met zes deelnemers die plaatsnemen in de cirkels op het springkussen en de rol van mol op zich nemen, en één speler in het midden die op jacht gaat naar de mollen, is dit een gegarandeerde hit. Gewapend met een opblaasbare hamer probeert de speler in het midden de mollen te meppen, terwijl de andere spelers hun best doen om zoveel mogelijk balletjes te verzamelen. Wie slaagt erin om de meeste balletjes te bemachtigen en zo als winnaar uit de strijd te komen?

Dit ludieke spel zorgt gegarandeerd voor de nodige hilariteit binnen jullie groep. De combinatie van actie, competitie en vrolijkheid maakt het mollenmeppen een activiteit waar iedereen van zal genieten. Bovendien is het ook nog eens een voordelige activiteit! Als je op zoek bent naar leuke groepsuitjes in Noord-Brabant, ben je bij Playground X aan het juiste adres.

De speelduur van het mollenmeppen bedraagt 1 uur. Tijdens deze tijd ontvangen jullie de benodigde uitleg en kunnen jullie vervolgens op mollenjacht gaan! Het spel is ook uitstekend te combineren met andere activiteiten of horeca-arrangementen die Playground X aanbiedt, waardoor je een volledige dag vol plezier kunt plannen.

Mogelijk tijdsprogramma:

Het mogelijke tijdsprogramma begint met een warm welkom en ontvangst bij Playground X om 10.45 uur, waar jullie hartelijk worden ontvangen en de nodige uitleg krijgen over het mollenmeppen. Om 11.00 uur gaat het mollenmeppen van start, waarbij de jacht op de mollen officieel begint. Een uur later, om 12.00 uur, eindigt het programma, maar de herinneringen aan het dolle mollenavontuur zullen nog lang blijven hangen.

Vragen en contact:

Heb je nog vragen over het mollenmeppen of wil je graag meer informatie ontvangen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Playground X. Het enthousiaste team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen bij het plannen van een geweldige dag vol plezier en avontuur. Wacht niet langer en beleef binnenkort een onvergetelijk mollenjachtspel bij Playground X! We kijken ernaar uit om je een geweldige tijd te bezorgen!

playground
Tijdsduur: 1 uur
Prijs: Vanaf8.50 p.p.
Volledige prijzen
Vanaf 10 personen
€8,50
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Ook bij u op locatie

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX