playground

Whack a Mole

Wat houdt het in?

Ga op mollenjacht tijdens het hilarische spel van mollen meppen! Deze activiteit is geschikt voor jong en oud en zorgt voor een geweldige tijd vol plezier. Zes deelnemers nemen plaats in de cirkels op het springkussen en krijgen de rol van mol. De andere speler neemt plaats in het midden en gaat op jacht naar de mollen. Gewapend met een opblaasbare hamer probeert de speler in het midden de mollen te meppen, terwijl de andere spelers hun best doen om zoveel mogelijk balletjes te verzamelen. Wie slaagt erin om de meeste balletjes te verzamelen?

Dit ludieke spel zorgt gegarandeerd voor de nodige hilariteit binnen jullie groep. Bovendien is het ook nog eens een voordelige activiteit! Als je op zoek bent naar leuke groepsuitjes in Noord-Brabant, ben je bij Playground X aan het juiste adres.

De speelduur van het mollenmeppen bedraagt 1 uur. Tijdens deze tijd ontvangen jullie de benodigde uitleg en kunnen jullie vervolgens op mollenjacht gaan! Het spel is ook uitstekend te combineren met andere activiteiten of horeca-arrangementen die Playground X aanbiedt.

Mogelijke tijdsprogramma:

Het mogelijke tijdsprogramma begint met de ontvangst bij Playground X om 10.45 uur, waar jullie hartelijk worden verwelkomd en de nodige uitleg krijgen. Om 11.00 uur start het mollenmeppen, waarbij de jacht op de mollen officieel begint. Om 12.00 uur eindigt het programma, maar de herinneringen aan het dolle mollenavontuur zullen nog lang blijven hangen.

Vragen:

Heb je nog vragen over het mollenmeppen of wil je graag meer informatie ontvangen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Playground X. Het enthousiaste team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen bij het plannen van een geweldige dag vol plezier en avontuur. Wacht niet langer en beleef binnenkort een onvergetelijk mollenjachtspel bij Playground X!

playground
Tijdsduur: 1 uur
Prijs: Vanaf8.50
Volledige prijzen
Vanaf 10 personen
€8,50
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Ook bij u op locatie

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid