Meeting Liessel

Vergadering – Diner

Vergadering – Diner

Wat houdt het in?

Op zoek naar de perfecte locatie om een vergadering te plannen? Bij Playground X hebben we twee sfeervolle zalen die ideaal zijn als vergaderzaal. We zorgen standaard voor de nodige audiovisuele apparatuur, zodat u en uw team van alle gemakken voorzien zijn. Maar we bieden meer dan alleen een professionele vergaderomgeving. Combineer uw vergadering met een heerlijke lunch of smakelijk diner, en het zal u en uw collega’s aan niets ontbreken. Bij Playground X geloven we in het creëren van een complete ervaring, waarin werk en plezier perfect samenkomen. Door het combineren van vergaderen met een leuke activiteit, kunt u en uw team genieten van een dag vol teambuilding en onvergetelijke momenten.

Voordelen basis vergaderarrangement:

  • Een comfortabele vergaderzaal
  • Beamer, scherm en flipover voor presentaties en notities
  • Blocnote en pen voor elke deelnemer
  • Onbeperkt koffie, thee en water om de energie op peil te houden in een vier uur durende vergadering
  • Naderhand een uitgebreid koud en warm buffet om de innerlijke mens te versterken, met soep, friet, aardappels, rijst, twee soorten warm vlees
  • Een gastheer of gastvrouw die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt

Bij Playground X streven we ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Mocht u speciale verzoeken hebben of extra services nodig hebben, staan wij altijd open om de mogelijkheden te bespreken. Ons team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw vergadering een succes wordt.

Mogelijke tijdsprogramma:

14:45 Ontvangst bij Playground X

15:00 Start activiteit

16:30 Einde activiteit

17:00 Start vergadering

19:00 Einde programma

Playground X:

Wij begrijpen dat het plannen van een vergadering een belangrijke taak is. Daarom kunt u erop vertrouwen dat Playground X de juiste faciliteiten en service biedt om uw vergadering vlekkeloos te laten verlopen. Of u nu uit de buurt van Liessel komt of vanuit een andere regio, bij Playground X bent u aan het juiste adres voor het huren van een professionele vergaderruimte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om uw specifieke wensen te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen en uw vergadering tot een succes te maken.

Meeting Liessel
Tijdsduur: 6 uur
Prijs: Vanaf48.50 p.p.
Volledige prijzen
Vergadering - Diner
Vanaf 10 personen
€48,50 p.p
Extra uur
€4,50 p.p
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX