Stevig businessplan

Stevig businessplan

Wat houdt het in?

Stevig businessplan: Licht je organisatie snel en betaalbaar door. Krijg professioneel inzicht in het functioneren van je organisatie, zonder lange analyses en kostbare adviseurs.

Tijdsduur: 4
Prijs: 2450 per groep
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte

Speel slim, speel krachtig, speel met Playground X – waar transformatie begint!

 

Welkom bij Playground X, dé plek waar jouw organisatie in één dag transformeert! Als pioniers in evenementenorganisatie bieden wij nu unieke methodieken om jouw organisatievraagstukken aan te pakken met een professionele bedrijfskundige benadering. Innovatief, visueel en begeleid door ervaren experts.

 

Of je nu een heidag wilt organiseren, voor een organisatieverandering staat of simpelweg je werkprocessen wilt optimaliseren, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Bij Playground X duik je diep in jouw vraagstuk, formuleer je concrete oplossingen en ga je naar huis met direct toepasbare verbeteracties voor de volgende dag. En dat alles begeleid door zeer ervaren bedrijfskundigen.

 

Een dag vol nuttigheid en plezier! Werk aan je organisatie in de ochtend en versterk de teambuilding in de middag met een leuk evenement, heerlijke hapjes en drankjes.

 

Ontdek de kracht van Playground X met onze arrangementen voor de volgende vraagstukken:

 

  • Snel een Professioneel Businessplan Maken
  • Doelstellingen en Verwachtingen Analyseren en Visualiseren
  • Afdelingsinrichting en -Prestaties Optimaliseren
  • Betere Interne Samenwerking Stimuleren

 

Deze visuele aanpak is ideaal voor het analyseren van de effectiviteit van afdelingen en het verbeteren van organisatieprestaties. Je krijgt inzichten en prioriteiten, maar je zet vooral concrete stappen om snel een strategisch businessplan op te stellen. Als je wilt weten waar in de organisatie mogelijkheden liggen voor verbetering, dan is deze aanpak geschikt voor jou.

 

De aanpak helpt management bij het evalueren van hun strategisch plan en het vertalen ervan naar een effectieve organisatie-inrichting. En het ondersteunt bij het toetsen van de plannen in de praktijk.

 

In de ochtend zal je werken aan je organisatie samen met een bedrijfskundige vanuit PlaygroundX.  Het word binnen gespeeld, wij zorgen natuurlijk ook voor koffie, thee, fris en een lekkere versnapering.  De prijs is gebaseerd op volledig geprofessionaliseerde begeleiding en op 8 personen. Voor elke persoon daarboven wordt € 50,- berekend. Uiteraard hebben wij nog volop mogelijkheden na dit ochtenddeel. We kunnen ook uw lunch verzorgen en zelfs nog een middagprogramma op maat maken, waar u samen met uw collegas nog kunt werken aan ludieke teambuildingsactiviteiten.

 

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX