Snow Board Simulator

Snow Board Simulator

Wat is een Snow board simulator

Snow simulator spelen

Op zoek naar een te gekke, unieke en opwindende attractie en activiteit bij PlaygroundX in Liessel? Dan heb je hem nu gevonden, want bij PlaygroundX kun jij met jou collegas, vrienden of familie nu onze sensationele Rodeoslee Winter spelen! Deze klassieke attractie is een absolute hit bij zowel jong als oud. Wie durft de uitdaging aan te gaan en het langst op de slee te blijven staan om zo het record te verbreken? Makkelijk is het niet, maar uitdagend zeer zeker.

Speelduur

De duur van dit spel bedraagt 1 uur, vol spanning en competitie. Na een korte maar duidelijke uitleg kunnen jullie meteen op de simulator gaan staan! En het mooie is, deze opwindende activiteit kan perfect gecombineerd worden met een van onze andere avontuurlijke spellen of verrukkelijke horeca-arrangementen. Bereid je voor op een snowboard evenement waarbij niets is wat het lijkt en plezier de hoofdrol speelt!

Geschikt voor alle leeftijden

Of je nu jong of jong van geest bent, dit geweldige spel is geschikt voor alle leeftijden. Iedereen kan zich uitleven op deze simulator.

Perfect voor groepen

Op zoek naar een uniek activiteit? Deze activiteit is ideaal voor groepen vrienden, families of collega’s die een onvergetelijke tijd willen beleven.

Veiligheid staat voorop

Bij PlaygroundX staat veiligheid hoog in het vaandel. We zorgen voor een veilige speelomgeving zodat jij je volledig kunt focussen om op de simulator te blijven staan. Mocht je vragen over deze activiteit of een van onze andere activiteiten, Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen.

Tijdsduur: 1
Prijs: Vanaf12.50 p.p.
Volledige prijzen
10-20 personen
€ 12,50
Meer dan 20 personen
€ 10,95
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk
Ook bij u op locatie
Voor alle leeftijden

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid