Saturday Night Fever Workshop

Saturday Night Fever Workshop

Wat houdt het in?

Wie kent hem niet: de klassieker Saturday Night Fever.

Tijdens deze workshop herleeft u de fantastische ‘Saturday Night Fever’ tijd. U leert de danspassen die de gelijknamige film zo uniek maakt.

Tijdsduur: 1.5
Prijs: 350 per groep
Boek activiteit
Informatie opvragen

Workshop Saturday Night Fever

Tijdens de intensieve workshop gaan we terug naar de jaren 70 en 80, met de daarbij behorende disco muziek. Onder professionele begeleiding leert u de danspasjes die John Travolta beroemd hebben gemaakt. Travolta besteedde veel tijd aan het instuderen van de danspasjes. Tijdens deze workshop word u in één uur omgetoverd tot een echte John Travolta op de dansvloer. Herbeleef het ultieme disco gevoel.

Reserveer nu deze geweldige workhop bij PlaygrounX voor een hele avond vertier en vermaak ! Voor elke persoon bovenop de 20 personen word € 15 berekend.

Gezellig aansluitend eten & drinken en mogelijk nog een ludieke spelshow of activiteit?

Na inspanning is het goed om te ontspannen met een hapje en een drankje. Om de inwendige mens te versterken. Om uw energie een boost te geven. Of gewoon omdat het gezellig is om samen te eten en het glas te heffen. Van een kop soep met broodjes tot een buffet. Ook kunt u er nog een heerlijk drankarrangement aan toevoegen, of nog een ludieke activiteit om uw lachspieren goed op niveau te brengen. Kortom een compleet avondje uit bij PlaygroundX.

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX