rodelbaan

Rodelbaan

Rodelbaan

rodelbaan

Bij Playground X kun je de spanning en sensatie ervaren van het roetsjen naar beneden op een levensgrote rodelbaan! Het avontuur begint met het beklimmen van de top van deze imposante 7 meter hoge rodelbaan. Eenmaal bovenaan sta je klaar om met een band naar beneden te glijden over de 30 meter lange baan. Het is een waar spektakel voor zowel jong als oud! Durf jij het aan om deze gigantische baan te trotseren?

Heb je nog vragen over de Rodelbaan of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met Playground X. Het vriendelijke team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen bij het plannen van een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier op de levensgrote rodelbaan. Wacht niet langer en beleef binnenkort een geweldig avontuur bij Playground X!

rodelbaan
Tijdsduur: 1 uur
Prijs: Vanaf12.50 p.p.
Volledige prijzen
Vanaf 10 personen
12,50 per persoon
Boek activiteit
Informatie opvragen

Rodelen: Sensatie en Plezier voor Jong en Oud!

Bij Playground X ben je verzekerd van sensatie en plezier met onze levensgrote rodelbaan. Het is niet alleen een activiteit voor deelnemers, maar ook voor toeschouwers. Het is een spectaculair schouwspel waarbij adrenaline en plezier hand in hand gaan. Of je nu een gezellige dag met je familie wilt beleven, een avontuur met vrienden zoekt, of een spetterend vrijgezellenfeest plant, de rodelbaan staat garant voor uitdaging en vermaak voor iedereen.

Onze levensgrote rodelbaan is een aantrekkelijke activiteit voor jong en oud. Zowel deelnemers als toeschouwers worden meegenomen in de opwinding van het rodelen. Voor degenen die op zoek zijn naar een avontuurlijke kick, biedt de baan een onvergetelijke ervaring. De snelheid, bochten en afdalingen zorgen voor een adrenalinestoot en een glimlach op ieders gezicht.

Wat deze activiteit nog specialer maakt, is dat het niet seizoensgebonden is. Ongeacht het weer buiten kun je het hele jaar door genieten van de rodelbaan bij Playground X. Een winterse sneeuwbui is niet nodig om deze spannende activiteit te ervaren. Dit maakt het een geweldige keuze voor een dagje uit, ongeacht het seizoen.

Speciaal voor kinderfeestjes in Noord-Brabant is de Rodelbaan een topkeuze. Kinderen zullen een middag vol plezier en uitdaging beleven terwijl ze op volle snelheid van de baan suizen. Het is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring voor de jonge avonturiers! Onze deskundige medewerkers zorgen voor een veilige omgeving en begeleiden de kinderen bij het gebruik van de rodelbaan, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken.

Naast de opwinding van het rodelen, biedt Playground X ook mogelijkheden voor toeschouwers om te genieten van het schouwspel. Het is een geweldige manier om aan te moedigen en de enthousiaste reacties te zien terwijl deelnemers de baan af suizen. Het samen beleven van deze opwindende activiteit creëert herinneringen die nog lang worden gekoesterd.

Om je avontuur compleet te maken, biedt Playground X een comfortabele lounge waar je kunt ontspannen na het rodelen. Geniet van heerlijke versnaperingen en drankjes terwijl je de belevenissen van de dag bespreekt en nieuwe plannen smeedt voor meer avonturen.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een opwindende activiteit voor jong en oud, voor een feestelijke gelegenheid of gewoon een dagje plezier, de levensgrote rodelbaan bij Playground X staat garant voor sensatie en amusement. Boek vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijke rodelervaring! Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en arrangementen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze rodelbaan in Noord-Brabant!

Mogelijke tijdsprogramma:

Het mogelijke programma begint met de ontvangst bij Playground X, waar je hartelijk wordt ontvangen. Vervolgens begint het avontuur op de rodelbaan om 14.00 uur. Een uur lang kun je genieten van de spanning en sensatie terwijl je herhaaldelijk naar beneden glijdt op de rodelbaan. Om 15.00 uur eindigt het programma, maar de herinneringen aan de geweldige ervaring zullen nog lang bijblijven.

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX