rodelbaan

Rodelbaan

Wat houdt het in?

Bij Playground X kun je de spanning en sensatie ervaren van het roetsjen naar beneden op een levensgrote rodelbaan! Het avontuur begint met het beklimmen van de top van deze imposante 7 meter hoge rodelbaan. Eenmaal bovenaan sta je klaar om met een band naar beneden te glijden over de 30 meter lange baan. Het is een waar spektakel voor zowel jong als oud! Durf jij het aan om deze gigantische baan te trotseren?

Heb je nog vragen over de Rodelbaan of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met Playground X. Het vriendelijke team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen bij het plannen van een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier op de levensgrote rodelbaan. Wacht niet langer en beleef binnenkort een geweldig avontuur bij Playground X!

rodelbaan
Tijdsduur: 1 uur
Prijs: Vanaf12.50
Volledige prijzen
Vanaf 10 personen
12,50 per persoon
Boek activiteit
Informatie opvragen

Niet alleen deelnemers, maar ook toeschouwers kunnen genieten van dit spectaculaire schouwspel. Het is een activiteit die voor iedereen vermaak biedt en waarbij adrenaline en plezier hand in hand gaan. Of je nu met je familie een leuke dag wilt beleven, een vriendengroep op avontuur gaat of een vrijgezellenfeest plant, de levensgrote rodelbaan is een uitdagende activiteit die voor iedereen geschikt is.

Ook voor kinderfeestjes in Noord-Brabant is de Rodelbaan een geweldige keuze. De kinderen zullen een middag vol plezier en uitdaging beleven terwijl ze van de baan af suizen. Het is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring voor de jonge avonturiers!

Mogelijke tijdsprogramma:

Het mogelijke programma begint met de ontvangst bij Playground X, waar je hartelijk wordt ontvangen. Vervolgens begint het avontuur op de rodelbaan om 14.00 uur. Een uur lang kun je genieten van de spanning en sensatie terwijl je herhaaldelijk naar beneden glijdt op de rodelbaan. Om 15.00 uur eindigt het programma, maar de herinneringen aan de geweldige ervaring zullen nog lang bijblijven.

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid