midgetgolf

Midgetgolf

Midgetgolf

Wat houdt het in?

Midgetgolf

Midgetgolfen bij Playground X is een betoverende ervaring vol plezier en uitdaging. Zodra je de poorten van Playground X betreedt, word je begroet door een kleurrijk en speels decor dat de perfecte setting biedt voor een gezellig potje midgetgolf. Het is een geweldige activiteit voor vrienden, families of zelfs een romantische date.

Het enthousiaste en vriendelijke personeel van Playground X zorgt ervoor dat je golfervaring onvergetelijk wordt. Ze staan klaar om je te voorzien van golfclubs en felgekleurde golfballen, en geven je graag uitleg over de specifieke uitdagingen van elke hole.

Terwijl je bezig bent met het slaan van je bal, word je omringd door de lachende gezichten van medespelers en het geluid van vrolijke muziek die door de speakers klinkt. Het is moeilijk om niet mee te zingen terwijl je geniet van de ontspannen sfeer.

Na het voltooien van de laatste hole kun je ontspannen in de gezellige omgeving van Playground X. Misschien kun je nog een verfrissend drankje bestellen en napraten over de hoogte- en dieptepunten van het spel. Of je nu een doorgewinterde midgetgolfprofessional bent of voor het eerst een club vasthoudt, bij Playground X staat plezier voorop.

Al met al is midgetgolfen bij Playground X een bruisende en vermakelijke ervaring. Het is een activiteit die zowel jong als oud aanspreekt en waarbij het draait om het delen van gelach, competitie en het creëren van mooie herinneringen. Mocht je vragen hebben over deze of een van onze andere activiteiten, Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen!

Tijdsduur: 60
Prijs: 5 p.p.
Boek activiteit
Informatie opvragen

 

 

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX