Meer Sales

Meer Sales

Wat houdt het in?

Meer sales: Stem je dienstverlening en producten écht af op de klantbehoefte. Ontdek de wensen en pijnpunten van je klanten of cliënten en maak een groeisprong met je organisatie,

Tijdsduur: 4
Prijs: 2450 per groep
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte

Speel slim, speel krachtig, speel met Playground X – waar transformatie begint!

Welkom bij Playground X, dé plek waar jouw organisatie in één dag transformeert! Als pioniers in evenementenorganisatie bieden wij nu unieke methodieken om jouw organisatievraagstukken aan te pakken met een professionele bedrijfskundige benadering. Innovatief, visueel en begeleid door ervaren experts.

 

Of je nu een heidag wilt organiseren, voor een organisatieverandering staat of simpelweg je werkprocessen wilt optimaliseren, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Bij Playground X duik je diep in jouw vraagstuk, formuleer je concrete oplossingen en ga je naar huis met direct toepasbare verbeteracties voor de volgende dag. En dat alles begeleid door zeer ervaren bedrijfskundigen.

 

Een dag vol nuttigheid en plezier! Werk aan je organisatie in de ochtend en versterk de teambuilding in de middag met een leuk evenement, heerlijke hapjes en drankjes.

 

Ontdek de kracht van Playground X met onze arrangementen voor de volgende vraagstukken:

 

 

  • Klantgerichte Diensten en Producten Ontwikkelen
  • Klantwaarde en Omzet van Bestaande Diensten Verhogen
  • Marketingcampagnes en Productlanceringen Optimaliseren
  • Achterhalen wat Klanten Niet Uitspreken maar Wel Willen

 

Met deze visuele aanpak kun je eenvoudig klant- of cliëntbehoeften in kaart brengen. Het biedt de basis voor effectieve product- en dienstontwikkeling, marketingcampagnes en productlanceringen. Wie wil weten wat klanten niet uitspreken maar wel willen, heeft met dit arrangement de ideale mogelijkheid om dit eindelijk inzichtelijk te maken.

 

De aanpak is geschikt voor gerichte product-lanceringen, verbetering van bestaande diensten en producten en wordt aanbevolen voor marketing- en verkoopafdelingen. Uiteraard is het ook van waarde voor zorg- en opleidingsteams die hun aanbod willen afstemmen op de behoeften van hun studenten en cliënten.

 

In de ochtend zal je werken aan je organisatie samen met een bedrijfskundige vanuit PlaygroundX.  Het word binnen gespeeld, wij zorgen natuurlijk ook voor koffie, thee, fris en een lekkere versnapering.  De prijs is gebaseerd op volledig geprofessionaliseerde begeleiding en op 8 personen. Voor elke persoon daarboven wordt € 50,- berekend. Uiteraard hebben wij nog volop mogelijkheden na dit ochtenddeel. We kunnen ook uw lunch verzorgen en zelfs nog een middagprogramma op maat maken, waar u samen met uw collegas nog kunt werken aan ludieke teambuildingsactiviteiten.

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX