Marktkansen grijpen

Marktkansen grijpen

Wat houdt het in?

Marktkansen grijpen: Breng marktkansen en bedreigingen in één dag in beeld en koppel ze aan de sterktes en ontwikkelpunten van je organisatie. Grijp kansen weet exact waarop je moet letten.

Tijdsduur: 4
Prijs: 2450 per groep
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte

Speel slim, speel krachtig, speel met Playground X – waar transformatie begint!

 

Welkom bij Playground X, dé plek waar jouw organisatie in één dag transformeert! Als pioniers in evenementenorganisatie bieden wij nu unieke methodieken om jouw organisatievraagstukken aan te pakken met een professionele bedrijfskundige benadering. Innovatief, visueel en begeleid door ervaren experts.

 

Of je nu een heidag wilt organiseren, voor een organisatieverandering staat of simpelweg je werkprocessen wilt optimaliseren, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Bij Playground X duik je diep in jouw vraagstuk, formuleer je concrete oplossingen en ga je naar huis met direct toepasbare verbeteracties voor de volgende dag. En dat alles begeleid door zeer ervaren bedrijfskundigen.

 

Een dag vol nuttigheid en plezier! Werk aan je organisatie in de ochtend en versterk de teambuilding in de middag met een leuk evenement, heerlijke hapjes en drankjes.

 

Ontdek de kracht van Playground X met onze arrangementen voor de volgende vraagstukken:

 

  • De Strategische Koers snel Evalueren
  • Helder Zicht krijgen op Marktpositionering en Onderscheidend Vermogen
  • Komen tot Beter Onderbouwde Strategische Besluitvorming
  • Snel en Regelmatig Analyses en Evaluaties uitvoeren

 

Als je denkt dat de effectiviteit van jullie marktbenadering en waar je je echt op moet richten verbeterd kan worden, dan biedt deze mega versie van de SWOT-analyse een uitkomst.

 

Met deze visuele aanpak kun je snel en onderbouwd werkelijke kansen in de markt ontdekken, zodat je sneller kunt groeien en budgetten optimaal inzetten. Zo wordt het mogelijk om de focus van de organisatie te bepalen en je concurrentiepositie te verbeteren.

 

Dit arrangement is geschikt voor elke organisatie die omzet, prestaties of winstgevendheid ziet dalen of stagneren. Maar eigenlijk zou elk directie- en managementteam een dergelijke analyse periodiek moeten uitvoeren om te voorkomen dat ze in een dergelijk scenario terecht komen.

 

In de ochtend zal je werken aan je organisatie samen met een bedrijfskundige vanuit PlaygroundX.  Het word binnen gespeeld, wij zorgen natuurlijk ook voor koffie, thee, fris en een lekkere versnapering.  De prijs is gebaseerd op volledig geprofessionaliseerde begeleiding en op 8 personen. Voor elke persoon daarboven wordt € 50,- berekend. Uiteraard hebben wij nog volop mogelijkheden na dit ochtenddeel. We kunnen ook uw lunch verzorgen en zelfs nog een middagprogramma op maat maken, waar u samen met uw collegas nog kunt werken aan ludieke teambuildingsactiviteiten.

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX