Playground

Lunch Plankje

Lunch Plankje

Wat houdt het in?

Bij Playground X willen we ervoor zorgen dat je een dag vol toffe activiteiten kunt beleven, inclusief een heerlijke lunch. En wat is er nu beter dan genieten van een goed gevuld lunchplankje? Onze lunchplankjes zijn zeer geliefd bij onze gasten, omdat er voor iedereen wat lekkers te kiezen is. Je hebt namelijk de keuze tussen een vlees- of visoptie. We vragen je wel om deze keuze een week van tevoren aan ons door te geven, zodat we de voorbereidingen kunnen treffen. En natuurlijk houden we graag rekening met eventuele allergieën of speciale dieetwensen, dus laat het ons tijdig weten. Houd er rekening mee dat het lunchplankje alleen te boeken is in combinatie met een van onze activiteiten. Daarnaast bieden we het lunchplankje aan vanaf een minimumaantal van 10 personen. Mocht je liever een rijk gedekte tafel willen, dan is onze Boerenlunch wellicht een betere keuze voor jou.

Lunch:

Lunchplankje Vlees: Een huisgemaakt tomatensoepje, een smakelijke rundvleeskroket, een huisgemaakte eiersalade en 2 sneetjes oerbrood.

Lunchplankje Vis: Een huisgemaakt courgettesoepje, een verrukkelijke garnalenkroket, een huisgemaakte tonijnsalade en 2 sneetjes oerbrood.

Laat je smaakpapillen verwennen en kies het lunchplankje dat het beste bij jouw voorkeur past!

Mogelijke tijdsprogramma:

Wat betreft de tijdsindeling, stellen we een mogelijke planning voor:

  • 12:15 uur: Aankomst bij Playground X
  • 12:30 uur: Start van de Boerenlunch
  • 13:30 uur: Einde van de lunch

Vragen:

Houd er rekening mee dat het lunchplankje alleen te boeken is in combinatie met een van onze activiteiten. Daarnaast bieden we het lunchplankje aan vanaf een minimumaantal van 10 personen. Mocht je liever een rijk gedekte tafel willen, dan is onze Boerenlunch wellicht een betere keuze voor jou.

Wij willen graag dat jouw dag bij Playground X een onvergetelijke ervaring wordt, inclusief een heerlijke lunch. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of als we je ergens mee kunnen helpen. We staan klaar om jouw dag compleet te maken!

Tijdsduur: 1 uur
Prijs: Vanaf15.50 p.p.
Volledige prijzen
Vanaf 10 personen
€15,50
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk
Voor alle leeftijden

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX