Krachtig HR beleid

Krachtig HR beleid

Wat houdt het in?

Krachtig HR-beleid: Verhoog productiviteit en geef ontwikkeling van medewerkers een boost. Ontdek waar prestaties en groeipotentieel schuil gaan en zie exact wat de  capaciteitsbehoeften zijn.

Tijdsduur: 4
Prijs: 2450 per groep
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte

Speel slim, speel krachtig, speel met Playground X – waar transformatie begint!

 

Welkom bij Playground X, dé plek waar jouw organisatie in één dag transformeert! Als pioniers in evenementenorganisatie bieden wij nu unieke methodieken om jouw organisatievraagstukken aan te pakken met een professionele bedrijfskundige benadering. Innovatief, visueel en begeleid door ervaren experts.

 

Of je nu een heidag wilt organiseren, voor een organisatieverandering staat of simpelweg je werkprocessen wilt optimaliseren, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Bij Playground X duik je diep in jouw vraagstuk, formuleer je concrete oplossingen en ga je naar huis met direct toepasbare verbeteracties voor de volgende dag. En dat alles begeleid door zeer ervaren bedrijfskundigen.

 

Een dag vol nuttigheid en plezier! Werk aan je organisatie in de ochtend en versterk de teambuilding in de middag met een leuk evenement, heerlijke hapjes en drankjes.

 

Ontdek de kracht van Playground X met onze arrangementen voor de volgende vraagstukken:

  • Prestatie- en Ontwikkelingsoverzichten Maken en Visualiseren
  • POP-gesprekken Vlot Voorbereiden
  • Werving en Ontwikkeling Gericht Budgetteren
  • Teamontwikkeling Versnellen

 

Met deze aanpak wordt het inzichtelijk maken van individuele en teamkwaliteiten binnen afdelingen een peulenschil. Zo zie je exact hoe je de mensen gericht kunt ontwikkelen. Als je op zoek bent naar een professionele en visuele manier om een personeelsplanning voor de toekomst te maken en tot betere inzet en ontwikkeling van medewerkers te komen, dan moet je dit arrangement zéker eens bekijken.

 

Ideaal voor het voorbereiden van POP-gesprekken en het gericht budgetteren van werving- en ontwikkelinginspanningen, ontwikkeld voor HR-professionals en afdelingsverantwoordelijken.

 

In de ochtend zal je werken aan je organisatie samen met een bedrijfskundige vanuit PlaygroundX.  Het word binnen gespeeld, wij zorgen natuurlijk ook voor koffie, thee, fris en een lekkere versnapering.  De prijs is gebaseerd op volledig geprofessionaliseerde begeleiding en op 8 personen. Voor elke persoon daarboven wordt € 50,- berekend. Uiteraard hebben wij nog volop mogelijkheden na dit ochtenddeel. We kunnen ook uw lunch verzorgen en zelfs nog een middagprogramma op maat maken, waar u samen met uw collegas nog kunt werken aan ludieke teambuildingsactiviteiten.

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX