Archery Tag

Kinderfeestje: Archery Tag

Kinderfeestje: Archery Tag

Wat houdt het in?

Ben je op zoek naar een spannend en stoer kinderfeestje in de buitenlucht? Dan is Archery Tag echt iets voor jou! Tijdens dit avontuurlijke spel gaan de spelers gewapend met pijl en boog de strijd met elkaar aan. Maar maak je geen zorgen, de pijlen zijn voorzien van een zachte kop, waardoor het spel volledig veilig is en geen pijn zal doen. Ontdek wie het andere team kan verslaan en met de overwinning naar huis gaat tijdens het kinderfeestje: Archery Tag.

Uitleg:

Bij het Archery Tag feestje is niet alleen het spel inbegrepen, maar ook onbeperkt ranja, een zakje chips en een speciaal cadeautje voor de jarige. Op die manier zorgen we ervoor dat het feest compleet is en de kinderen optimaal kunnen genieten. Daarnaast kan het basis arrangement worden uitgebreid met een verfrissend raketijsje, een smakelijk frietje en een lekkere snack, zodat de feestvreugde nog groter wordt.

Let op: het Archery Tag feestje kan alleen geboekt worden in combinatie met een andere activiteit, zoals een bubble voetbal kinderfeestje. Op die manier kunnen jullie een geweldige dag vol avontuur en plezier beleven.

Mogelijke tijdsprogramma:

Het programma begint om 14:00 uur met de ontvangst bij Playground X en het starten van het programma. De kinderen zullen twee uur lang genieten van het Archery Tag spel en alle spanning en sensatie die het met zich meebrengt. Om 16:00 uur eindigt het programma, maar de herinneringen aan dit avontuurlijke feest zullen nog lang bijblijven.

Vragen:

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, staan wij klaar om je vrijblijvend te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om ervoor te zorgen dat het Archery Tag kinderfeestje bij Playground X een onvergetelijke ervaring wordt voor de jarige en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes.

Archery Tag
Tijdsduur: 1 uur
Prijs: Vanaf15.50 p.p.
Volledige prijzen
Exclusief begeleiding:
Vanaf 10 kinderen
€15,50 p.p.
Vanaf 20 kinderen
Op aanvraag
Inclusief begeleiding:
Vanaf 10 kinderen
€20,50 p.p.
Vanaf 20 kinderen
Op aanvraag
Boek activiteit
Informatie opvragen
Cadeautje voor de jarige job
Zakje chips
Onbeperkt ranja

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX