Grip op risico

Grip op risico

Wat houdt het in?

Grip op risico’s: Ken je bedrijfsrisico’s, breng ze concreet in beeld en prioriteer ze. Vind samen beheersingsmaatregelen die soepel zijn in te voeren in het dagelijkse werk.

Tijdsduur: 4
Prijs: 2450 per groep
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte

 

Speel slim, speel krachtig, speel met Playground X – waar transformatie begint!

 

Welkom bij Playground X, dé plek waar jouw organisatie in één dag transformeert! Als pioniers in evenementenorganisatie bieden wij nu unieke methodieken om jouw organisatievraagstukken aan te pakken met een professionele bedrijfskundige benadering. Innovatief, visueel en begeleid door ervaren experts.

 

Of je nu een heidag wilt organiseren, voor een organisatieverandering staat of simpelweg je werkprocessen wilt optimaliseren, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Bij Playground X duik je diep in jouw vraagstuk, formuleer je concrete oplossingen en ga je naar huis met direct toepasbare verbeteracties voor de volgende dag. En dat alles begeleid door zeer ervaren bedrijfskundigen.

 

Een dag vol nuttigheid en plezier! Werk aan je organisatie in de ochtend en versterk de teambuilding in de middag met een leuk evenement, heerlijke hapjes en drankjes.

 

Ontdek de kracht van Playground X met onze arrangementen voor de volgende vraagstukken:

  • Risico’s Identificeren en Prioriteren
  • Direct Inzicht krijgen in de Beste Beheersingsmaatregelen
  • De gehele Organisatie Betrekken bij Risicobeheer
  • Laagdrempelig en Kostenvriendelijk Risicoanalyses Uitvoeren

 

Vind je het verankeren van verantwoordelijkheid voor risicobeheersing in de hele organisatie ook zo moeilijk? Dan is dit dé manier om iedereen te betrekken bij het minimaliseren van risico’s en het risicobewustzijn te bevorderen.

 

Deze visuele aanpak is het ideale hulpmiddel om de belangrijkste risico’s te identificeren en passende maatregelen te treffen.

 

Dit arrangement is dé oplossing voor kwaliteitsafdelingen, controllers en managers die veiligheid willen verhogen in projecten, (ICT)systemen en processen. Ook is de aanpak zeer geschikt om financiële risico’s transparant in kaart te brengen.

 

In de ochtend zal je werken aan je organisatie samen met een bedrijfskundige vanuit PlaygroundX.  Het word binnen gespeeld, wij zorgen natuurlijk ook voor koffie, thee, fris en een lekkere versnapering.  De prijs is gebaseerd op volledig geprofessionaliseerde begeleiding en op 8 personen. Voor elke persoon daarboven wordt € 50,- berekend. Uiteraard hebben wij nog volop mogelijkheden na dit ochtenddeel. We kunnen ook uw lunch verzorgen en zelfs nog een middagprogramma op maat maken, waar u samen met uw collegas nog kunt werken aan ludieke teambuildingsactiviteiten.

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX