gladiatorenspel

Gladiatorenspel

Gladiatorenspel

Wat houdt het in?

Gladiatorenspel

Gladiatorenspel spelen

Op zoek naar een te super leuke en te gekke activiteit bij PlaygroundX in Liessel? Dan past gladiatorengevecht helemaal bij jou, want bij PlaygroundX kun jij met jou collegas, vrienden of familie nu ons sensationele gladiatorenspel spelen! Deze attractie doet het altijd goed, voor elk gezelschap. Wie durft de uitdaging aan te gaan en het langst op de pilaar te blijven staan om zo het record te verbreken?

Speelduur

De duur van dit spel bedraagt 1 uur, vol spanning. Na een korte maar duidelijke uitleg kunnen jullie meteen van start! En het mooie is, deze opwindende activiteit kan perfect gecombineerd worden met een van onze andere avontuurlijke spellen of verrukkelijke horeca-arrangementen. Bereid je voor op een gladiatoren evenement waarbij niets is wat het lijkt en plezier de hoofdrol speelt!

Geschikt voor alle leeftijden

Of je nu jong of jong van geest bent, dit geweldige spel is geschikt voor alle leeftijden. Iedereen kan zich uitleven tijdens dit spel

Perfect voor groepen

Op zoek naar een uniek activiteit? Deze activiteit is ideaal voor groepen vrienden, families of collega’s die een onvergetelijke tijd willen beleven.

Veiligheid staat voorop

Bij PlaygroundX staat veiligheid hoog in het vaandel. We zorgen voor een veilige speelomgeving zodat jij je volledig kunt focussen om de tegenstander van zijn plek af te drijven. Mocht je vragen over deze activiteit of een van onze andere activiteiten, Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen.

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid