Foutloze procesgang

Foutloze procesgang

Wat houdt het in?

Foutloze procesgang: Maak werkprocessen beter en efficiënter. Visualiseer de proces-flow, identificeer verspillingen, stagnaties en kwaliteits-issues. Maar bovenal: implementeer moeiteloos verbeteringen.

Tijdsduur: 4
Prijs: 2450 per groep
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte

 

Speel slim, speel krachtig, speel met Playground X – waar transformatie begint!

 

Welkom bij Playground X, dé plek waar jouw organisatie in één dag transformeert! Als pioniers in evenementenorganisatie bieden wij nu unieke methodieken om jouw organisatievraagstukken aan te pakken met een professionele bedrijfskundige benadering. Innovatief, visueel en begeleid door ervaren experts.

 

Of je nu een heidag wilt organiseren, voor een organisatieverandering staat of simpelweg je werkprocessen wilt optimaliseren, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Bij Playground X duik je diep in jouw vraagstuk, formuleer je concrete oplossingen en ga je naar huis met direct toepasbare verbeteracties voor de volgende dag. En dat alles begeleid door zeer ervaren bedrijfskundigen.

 

Een dag vol nuttigheid en plezier! Werk aan je organisatie in de ochtend en versterk de teambuilding in de middag met een leuk evenement, heerlijke hapjes en drankjes.

 

Ontdek de kracht van Playground X met onze arrangementen voor de volgende vraagstukken:

 

  • Doelgericht Werken aan Efficiëntieverbetering van Werkprocessen
  • Inzicht in Verspillingen en Waardestroom
  • Een Eenvoudige en Intuïtieve Analysemethodiek
  • Medewerkers Betrekken voor meer Draagvlak tijdens de Implementatie
  • Continu Verbeteren en Innoveren Stimuleren

 

Deze visuele aanpak is bij uitstek geschikt voor het verbeteren van bestaande werkprocessen die niet voldoen aan de gewenste normen. Bijvoorbeeld omdat de doorlooptijd te lang is of de outputkwaliteit te laag.

 

Als je de oorzaken van problemen in de procesgang wilt achterhalen zoals een te lange time-to-market, ontevreden klanten, teveel verspilling of herstelwerk, dan kan deze aanpak veel verhelderen. Je visualiseert de proces-flow en ziet in één oogopslag waar verbetering kan én nodig is.

 

Dit arrangement is met name waardevol voor procesmanagers, beleidsmedewerkers en afdelingsmanagers

 

In de ochtend zal je werken aan je organisatie samen met een bedrijfskundige vanuit PlaygroundX.  Het word binnen gespeeld, wij zorgen natuurlijk ook voor koffie, thee, fris en een lekkere versnapering.  De prijs is gebaseerd op volledig geprofessionaliseerde begeleiding en op 8 personen. Voor elke persoon daarboven wordt € 50,- berekend. Uiteraard hebben wij nog volop mogelijkheden na dit ochtenddeel. We kunnen ook uw lunch verzorgen en zelfs nog een middagprogramma op maat maken, waar u samen met uw collegas nog kunt werken aan ludieke teambuildingsactiviteiten.

 

 

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX