Playground

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Wat houdt het in?

Bij Expeditie Robinson draait alles om teamwork en competitie. De deelnemers worden verdeeld in meerdere kampen die tegen elkaar strijden in verschillende uitdagende proeven. Deze proeven zijn geïnspireerd op het bekende tv-programma en testen verschillende vaardigheden van de deelnemers. Het doel is om te bepalen welk team zichzelf de enige echte Robinsons mag noemen.

Uitleg spel:

Tijdens het spel worden verschillende aspecten van teamwerk en individuele vaardigheden getest. Het is interessant om te zien welk team het beste samenwerkt en het meest effectief communiceert om de proeven tot een goed einde te brengen. Daarnaast wordt er gekeken naar de snelheid waarmee het vuur kan worden aangestoken, aangezien dit een essentiële vaardigheid is voor overleving in het wild.

Behendigheid speelt ook een grote rol tijdens Expeditie Robinson. De deelnemers zullen worden uitgedaagd met fysieke en mentale obstakels die hun behendigheid op de proef stellen. Het is fascinerend om te zien welk team het beste in staat is om deze uitdagingen te overwinnen en de proeven succesvol af te ronden.

Uiteraard mag de beruchte eetproef niet ontbreken. Dit is een spannende test van moed en doorzettingsvermogen, waarbij de deelnemers hun angsten moeten overwinnen en ongebruikelijke gerechten moeten proeven. Daarnaast zullen er ook puzzels moeten worden opgelost, wat een beroep doet op de denkvaardigheden en strategieën van de deelnemers.

Het hoogtepunt van het spel is de finaleproef, waarin de overgebleven teams het tegen elkaar opnemen in een ultieme uitdaging. Deze proef kan van alles zijn en zal de ultieme test vormen voor de overgebleven deelnemers. Het team dat deze laatste proef weet te overwinnen, zal als winnaar uit de strijd komen en de titel van echte Robinsons verdienen.

Mogelijk tijdsprogramma:

Het programma kan er als volgende uitzien. In overleg is het tijdsschema ook aan te passen naar wens

13:45 Ontvangst Playground X

14:00 Start Programma

15:00 Korte pauze

15:15 Hervatting programma

16:30 Einde programma

 

Bedrijven:

Expeditie Robinson is niet alleen geschikt als spannende en uitdagende activiteit voor teamuitjes, vriendendagen en vrijgezellenfeesten, maar ook als effectieve teambuildingactiviteit voor bedrijven. Het spel stimuleert samenwerking, communicatie en strategisch denken, wat essentiële vaardigheden zijn in een zakelijke omgeving.

Gelegen aan de A67 is Playground X gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende steden in Noord-Brabant, zoals Venlo, Eindhoven, Venray, Deurne, Helmond en omstreken. Dit maakt het een ideale locatie voor bedrijven en groepen die op zoek zijn naar een spannende en avontuurlijke activiteit in de regio.

Daag jezelf en je team uit tijdens Expeditie Robinson en reserveer nu direct voor een onvergetelijke ervaring vol teamwork, competitie en plezier!

Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 

Playground
Tijdsduur: 2,5 uur
Prijs: Vanaf27.95 p.p.
Volledige prijzen
Inclusief begeleiding:
10-20 personen
€27,95 p.p.
21+ personen
Op aanvraag
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX