curling spelen

Curling spel

Curling spel

Wat is curling?

Curling, een boeiende wintersport die het hele jaar door gespeeld kan worden, is een unieke mix van precisie, strategie en teamwork. Bij Playground X beleef je de sensatie van het schuiven van gladde stenen om deze zo dicht mogelijk bij het doel, bekend als het ‘huis’, te plaatsen. Elk team streeft ernaar om meer stenen dichter bij het centrum van het huis te hebben dan het andere team, waarmee punten worden gescoord.

Waarom curling?

Curling is een perfecte combinatie van fysieke behendigheid en mentale scherpte. Het is meer dan alleen stenen over ijs schuiven; het is een tactisch spel dat samenwerking en slim denken vereist. Elke speler heeft een specifieke rol, en samenwerking is cruciaal om als team de overwinning te behalen. Dit maakt curling een uitstekende keuze voor teambuilding, familie-uitjes of gewoon een leuk dagje uit met vrienden.

curling spelen
Tijdsduur: 1,5 uur
Prijs: 8.50 p.p.
Boek activiteit
Informatie opvragen
Ook bij u op locatie
Voor alle leeftijden

De curlingbaan bij Playground X

Onze curlingbaan, beschikbaar voor zowel binnen- als buitenplezier, is het hele jaar door de ideale plek om curling te spelen. Het is perfect onderhouden, waardoor de stenen soepel en precies glijden. Ongeacht je ervaringsniveau – van beginner tot gevorderde speler – onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen met de regels en technieken van het spel.

Curling: een sport voor iedereen

Curling bij Playground X is geschikt voor alle leeftijden. Het is een sport waarbij plezier en lachen voorop staan, terwijl je geniet van de uitdaging en de spanning van het spel. Het is een geweldige manier om actief te zijn en toch een leuke tijd te hebben.

Kledingadvies en kosten

Voor curling raden we comfortabele kleding en stevige schoenen aan. Onze prijs voor deze unieke ervaring is slechts 8.50 euro per persoon, waarmee je toegang krijgt tot onze faciliteiten en begeleiding van onze ervaren medewerkers.

Na het spel: ontspan in onze lounge

Na afloop van het spel kun je ontspannen in onze lounge, waar je kunt nagenieten met snacks en drankjes. Deel de hoogtepunten van je spel en maak plannen voor je volgende bezoek.

Boek je curling ervaring bij Playground X

Ben je klaar voor een ijskoud avontuur? Kom dan naar Playground X voor een onvergetelijke curling ervaring en combineer jouw dagje uit met een van onze andere activiteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze curling arrangementen en boek vandaag nog je sessie!

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX