Curling spel

Wat houdt het in?

Bij dit curlingspel is het de bedoeling om de gladde stenen zo dicht mogelijk in het middelste cirkeltje aan de andere kant van de baan te schuiven. Bij elk cirkeltje zit een aantal punten aan vast geknoopt. Je werkt meestal in teams van 4 en elk teamlid heeft zijn eigen rol. Mocht jouw team de meeste punten hebben aan het einde van de rit, zijn jullie de winnaars.

Tijdsduur: 1,5 uur
Prijs: 12.95
Boek activiteit
Informatie opvragen
Ook bij u op locatie
Voor alle leeftijden

Bij Playground X kun je genieten van het opwindende en strategische curlingspel, een geweldige activiteit voor vrienden en familie om samen van te genieten. Curling is een wintersport die je het hele jaar door kunt spelen, ongeacht het weer buiten. Hier is een korte beschrijving van het curlingspel bij Playground X:

Curling is een precisiesport waarbij twee teams van vier spelers elk proberen om hun curlingstenen zo dicht mogelijk bij het doelwit, ook wel bekend als het “huis”, te plaatsen. Het doel van het spel is om meer stenen dichter bij het centrum van het huis te hebben dan het andere team, om punten te scoren. Het spel wordt gespeeld op een speciale ijsbaan, waarbij de spelers de stenen over het ijs glijden en hun koers proberen te beïnvloeden door deze te laten draaien, vandaar de naam “curling”.

Bij Playground X hebben we een prachtige curlingbaan die zowel binnen als buiten kan om van dit fascinerende spel te genieten. Onze baan is perfect onderhouden en biedt een gladde ijsoppervlakte waarop de stenen soepel kunnen glijden. Onze medewerkers staan altijd klaar om je te helpen met het leren van de regels en technieken, zodat zowel beginners als ervaren curlers plezier kunnen beleven aan het spel.

Of je nu een ontspannen middagje uit wilt met vrienden, een familie-uitje plant of een teambuilding-evenement organiseert, curling bij Playground X is een geweldige keuze. Het spel bevordert samenwerking, strategisch denken en precisie, en het zorgt gegarandeerd voor veel lachen en plezier. Je kunt ook genieten van heerlijke snacks en verfrissende drankjes in onze zaal, zodat je na het spel kunt ontspannen en napraten.

Kom langs bij Playground X en ontdek de opwinding van curling op onze uitstekende baan. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde curler, ons curlingspel biedt plezier en entertainment voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Wacht niet langer en plan vandaag nog je curlingavontuur bij Playground X!

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid