Continu verbeteren

Continu verbeteren

Wat houdt het in?

Continu verbeteren: Voorspel en voorkom valkuilen bij innovatie en organisatieverandering. Een wetenschappelijke én leuke analyse om weerstand te verminderen en verandering soepeler te laten verlopen.

Tijdsduur: 4
Prijs: 2450 per groep
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte

Speel slim, speel krachtig, speel met Playground X – waar transformatie begint!

 

Welkom bij Playground X, dé plek waar jouw organisatie in één dag transformeert! Als pioniers in evenementenorganisatie bieden wij nu unieke methodieken om jouw organisatievraagstukken aan te pakken met een professionele bedrijfskundige benadering. Innovatief, visueel en begeleid door ervaren experts.

 

Of je nu een heidag wilt organiseren, voor een organisatieverandering staat of simpelweg je werkprocessen wilt optimaliseren, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Bij Playground X duik je diep in jouw vraagstuk, formuleer je concrete oplossingen en ga je naar huis met direct toepasbare verbeteracties voor de volgende dag. En dat alles begeleid door zeer ervaren bedrijfskundigen.

 

Een dag vol nuttigheid en plezier! Werk aan je organisatie in de ochtend en versterk de teambuilding in de middag met een leuk evenement, heerlijke hapjes en drankjes.

 

Ontdek de kracht van Playground X met onze arrangementen voor de volgende vraagstukken:

  • Snel een Professionele Risicoanalyse van Veranderprojecten maken
  • Veranderplannen Vooraf Toetsen of Tussentijds Evalueren
  • De Verandercultuur of Weerstanden meten en Duiden
  • Richting Vinden bij Weerbarstige Veranderpraktijken
  • Een Leuke én Wetenschappelijk Onderbouwde Veranderanalyse

 

Als je aan de vooravond van een nieuw project of organisatieverandering staat, dan is deze aanpak dé ideale kick-off om te weten waarop je moet letten. Met dit levensgrote kwartetspel krijg je wetenschappelijk onderbouwd inzicht in de potentiële valkuilen en manieren hoe ze te vermijden.

 

Dit arrangement is perfect geschikt voor managers, programma-managers en projectleiders die veranderplannen en projectaanpakken willen toetsen, tussentijds willen evalueren of vastgelopen veranderprojecten willen vlottrekken.

 

In de ochtend zal je werken aan je organisatie samen met een bedrijfskundige vanuit PlaygroundX.  Het word binnen gespeeld, wij zorgen natuurlijk ook voor koffie, thee, fris en een lekkere versnapering.  De prijs is gebaseerd op volledig geprofessionaliseerde begeleiding en op 8 personen. Voor elke persoon daarboven wordt € 50,- berekend. Uiteraard hebben wij nog volop mogelijkheden na dit ochtenddeel. We kunnen ook uw lunch verzorgen en zelfs nog een middagprogramma op maat maken, waar u samen met uw collegas nog kunt werken aan ludieke teambuildingsactiviteiten.

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX