bubbel voetbal

Bubble Football

Bubbel voetbal - voor jong en oud!

Wat houdt bubbel voetbal precies in?

Bubble Football: Lachen, Gieren en Brullen!

Ben je op zoek naar een onvergetelijke en komische activiteit voor jouw familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Zoek niet verder! Bubble voetbal, ook bekend als bubbelbal, bubble football of bubble soccer, is dé activiteit waar je nog lang met een glimlach aan terugdenkt. Met bubbel voetbal ben je verzekerd van plezier en het creëren van onvergetelijke herinneringen!

Bij deze geweldige activiteit worden deelnemers in twee teams verdeeld en krijgt iedereen een speciale bubble bal aan. Vervolgens begint het potje voetbal, maar dan met een hilarische twist. Het hoofddoel blijft scoren, maar dit wordt een stuk uitdagender wanneer je plotseling in de lucht zweeft of omver wordt geduwd door een tegenstander. Het grappige aspect is dat je in een razend tempo weer op je voeten moet zien te komen terwijl je in de bubbelbal zit, wat leidt tot een aaneenschakeling van komische momenten. Maak je geen zorgen, tijdens het spel word je professioneel begeleid door een van onze enthousiaste medewerkers van Playground X.

Waarom kiezen voor Bubble Football bij Playground X?

  1. Hilarisch vermaak: Bubble voetbal staat garant voor lachen, gieren en brullen. Het is een geweldige activiteit waarbij humor en plezier centraal staan. Je zult samen met je vrienden, familie of collega’s de slappe lach krijgen van alle gekke capriolen in de bubble ballen.
  2. Teamwork en competitie: Verdeeld in teams, stimuleert bubble voetbal teamwork en competitiegeest. Het is niet alleen een hilarische ervaring, maar ook een geweldige manier om de teamgeest te versterken terwijl je je uitleeft op het veld.
  3. Veiligheid en begeleiding: Bij Playground X staat veiligheid voorop. Onze ervaren medewerkers zorgen voor deskundige begeleiding tijdens het spel, waardoor iedereen veilig kan genieten van deze knotsgekke activiteit.
  4. Onvergetelijke herinneringen: Bubble voetbal creëert herinneringen die een leven lang meegaan. De hilarische momenten, onverwachte wendingen en de algehele vrolijke sfeer zorgen voor een onvergetelijke belevenis.

Kortom, als je op zoek bent naar een activiteit die een lach op ieders gezicht tovert, dan is bubble voetbal bij Playground X de perfecte keuze. Boek vandaag nog en maak je klaar voor een unieke ervaring vol plezier en hilariteit!

Wil je meer weten over onze activiteiten en mogelijkheden voor jouw evenement? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke dag vol amusement!

bubbel voetbal
Tijdsduur: 1 uur
Prijs: Vanaf20.50 p.p.
Volledige prijzen
Exclusief begeleiding:
10-20 personen
€20,50 p.p.
21+ personen
Op aanvraag
Inclusief begeleiding:
10-20 personen
€25,50 p.p.
21+ personen
Op aanvraag
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk
Voor alle leeftijden

Leef je uit tijdens een potje bubbelbal

Als jullie op zoek zijn naar een tof en hilarisch spelletje voetbal, dan is het boeken van de activiteit bubble football zeker een aanrader. Bij Playground X kunnen jullie de grootste lol beleven met je vrienden of familie tijdens een potje bubbelbal. Onze unieke locatie in Liessel is perfect voor een gezellige dag vol plezier. Vooral als je uit regio Eindhoven, Brabant of Limburg komt, zit je bij ons goed!

Ons bubbel voetbal programma

Bij Playground X begint het bubbel voetbal avontuur om 13:45 met een warm welkom. Om 14:00 start het programma en kunnen jullie je klaarmaken voor een uur lang bubbel voetbal plezier. Om 15:00 eindigt het programma, maar de geweldige herinneringen blijven jullie bij!

Meer informatie over bubbel voetbal

De tijdsduur van bubbel voetbal is één uur en de locatie is Playground X in Liessel. Het spel kan zowel met als zonder begeleiding worden gespeeld, afhankelijk van jullie voorkeur. Hebben jullie nog vragen of willen jullie vrijblijvend meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om jullie verder te helpen en ervoor te zorgen dat jullie een fantastische tijd hebben tijdens het bubbel voetbal avontuur bij Playground X!

Boek nu bubbel voetbal en maak je klaar voor een hilarisch potje bubble football waarbij plezier en sportiviteit hand in hand gaan!

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX