bubbel voetbal

Bubbel voetbal - voor jong en oud!

Wat houdt bubbel voetbal precies in?

Ben je op zoek naar een leuke, gezellige en vooral hilarische activiteit om te doen tijdens je familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Dan is bubbel voetbal, ook wel bekend als bubbelbal, bubble football of bubble soccer, dé activiteit waarvan jullie nog lang kunnen nagenieten. Met bubbel voetbal zul je je zeker vermaken en onvergetelijke herinneringen creëren!

Tijdens deze activiteit worden jullie in 2 teams verdeeld en krijgen jullie speciale bubble ballen aan. Vervolgens gaan jullie een potje voetbal spelen, maar met een hilarische twist. Het doel is om te scoren, maar het wordt een stuk uitdagender wanneer je in de lucht belandt of omver wordt geduwd door je tegenstanders. Het leuke is dat je snel weer op je voeten moet zien te komen terwijl je in de bubbelbal zit, wat voor hilarische taferelen zorgt. Geen zorgen, je wordt tijdens het spel deskundig begeleid door een van de enthousiaste medewerkers van Playground X.

bubbel voetbal
Tijdsduur: 1 uur
Prijs: Vanaf20.50
Volledige prijzen
Exclusief begeleiding:
10-20 personen
€20,50 p.p.
21+ personen
Op aanvraag
Inclusief begeleiding:
10-20 personen
€25,50 p.p.
21+ personen
Op aanvraag
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk

Leef je uit tijdens een potje bubbelbal

Als jullie op zoek zijn naar een tof en hilarisch spelletje voetbal, dan is het boeken van de activiteit bubble football zeker een aanrader. Bij Playground X kunnen jullie de grootste lol beleven met je vrienden of familie tijdens een potje bubbelbal. Onze unieke locatie in Liessel is perfect voor een gezellige dag vol plezier. Vooral als je uit regio Eindhoven, Brabant of Limburg komt, zit je bij ons goed!

Ons bubbel voetbal programma

Bij Playground X begint het bubbel voetbal avontuur om 13:45 met een warm welkom. Om 14:00 start het programma en kunnen jullie je klaarmaken voor een uur lang bubbel voetbal plezier. Om 15:00 eindigt het programma, maar de geweldige herinneringen blijven jullie bij!

Meer informatie over bubbel voetbal

De tijdsduur van bubbel voetbal is één uur en de locatie is Playground X in Liessel. Het spel kan zowel met als zonder begeleiding worden gespeeld, afhankelijk van jullie voorkeur. Hebben jullie nog vragen of willen jullie vrijblijvend meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om jullie verder te helpen en ervoor te zorgen dat jullie een fantastische tijd hebben tijdens het bubbel voetbal avontuur bij Playground X!

Boek nu bubbel voetbal en maak je klaar voor een hilarisch potje bubble football waarbij plezier en sportiviteit hand in hand gaan!

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid