Playground

Boerenlunch

boerenlunch

Boerenlunch

Bij Playground X staat gezelligheid hoog in het vaandel, en we streven er altijd naar om jou en je gezelschap een heerlijke tijd te bezorgen. Met dat in gedachten presenteren we vol trots onze Boerenlunch: een uitgebreide tafel vol smakelijke lekkernijen die je smaakpapillen zullen verwennen en je een waar culinair genot bieden!

De Boerenlunch is een waar festijn voor de smaakpapillen. Op de tafel vind je een overvloed aan heerlijke harde broodjes en oerbroden, rijkelijk belegd met verschillende soorten vleeswaren en kaas, waaronder ambachtelijk bereide eiersalade. Daarnaast is er een assortiment zoet beleg om je broodjes mee te smeren. Maar dat is nog niet alles! We voorzien ook in schijfjes komkommer, snacktomaatjes en reepjes paprika voor een frisse en knapperige toevoeging aan je lunch. Om deze maaltijd helemaal compleet te maken, kun je onbeperkt genieten van koffie, thee en melk.

Als je je lunchervaring nog wilt verrijken, kun je voor een meerprijs van slechts €4,75 genieten van een heerlijke kom huisgemaakte soep. Hierbij heb je de keuze uit twee verrukkelijke soepen die perfect aansluiten op de Boerenlunch.

Bij Playground X willen we graag aan ieders wensen tegemoetkomen en daarom vragen we je om eventuele allergieën of dieetwensen tijdig aan ons door te geven. Zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen zorgeloos kan genieten van de Boerenlunch. Ons doel is om iedereen een culinaire ervaring te bieden die aansluit op hun voorkeuren en behoeften.

Belangrijk om te weten is dat de Boerenlunch exclusief te boeken is in combinatie met een van onze spannende activiteiten. Een minimumaantal van 10 personen is vereist om van deze smakelijke lunch te kunnen genieten.

Of je nu een dag vol avontuur bij Playground X hebt gepland, een teambuilding evenement organiseert of gewoon een gezellig samenzijn hebt met vrienden en familie, de Boerenlunch voegt een extra dimensie toe aan jouw dag. Het is niet alleen een moment om de honger te stillen, maar ook om samen te genieten van heerlijk eten en elkaars gezelschap.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de Boerenlunch en andere arrangementen die we bieden. We staan klaar om je te helpen bij het plannen van een geweldige dag vol plezier, lekker eten en onvergetelijke herinneringen. Tot ziens bij Playground X!

We kijken ernaar uit om jou en je gezelschap te verwelkomen voor een smakelijke en gezellige Boerenlunch bij Playground X!

De Boerenlunch duurt één uur en is de perfecte gelegenheid voor families, vriendengroepen en bedrijven om samen te komen en te genieten van goed gezelschap en lekker eten. We hebben zelfs speciale tarieven voor kinderen. Kinderen tot en met 3 jaar kunnen gratis deelnemen, kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen €1,00 per levensjaar. Vanaf 13 jaar geldt het volwassenentarief. Bijvoorbeeld, een kind van 4 jaar betaalt €4,00 en een kind van 8 jaar betaalt €8,00.

Vragen:

Heb je nog vragen of speciale verzoeken? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen en ervoor te zorgen dat jouw ervaring bij Playground X onvergetelijk wordt!

Mogelijke tijdsprogramma:

Wat betreft de tijdsindeling, stellen we de volgende planning voor:

  • 12:15 uur: Aankomst bij Playground X
  • 12:30 uur: Start van de Boerenlunch
  • 13:30 uur: Einde van de lunch

Houd er rekening mee dat de Boerenlunch alleen te boeken is in combinatie met een van onze activiteiten en dat we deze aanbieden vanaf een minimumaantal van 10 personen.

We kijken ernaar uit om jou en je gezelschap te verwelkomen voor een smakelijke en gezellige Boerenlunch bij Playground X! Geniet van deze smakelijke en gezellige ervaring!

Playground
Tijdsduur: 1 uur
Prijs: 17.95 p.p.
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk
Voor alle leeftijden

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX