Vrijgezellendag Liessel

BBQ Peel Pakket – 4 stuks per persoon

BBQ Peel Pakket – 4 stuks per persoon

Wat houdt het in?

Bij Playground X kun je genieten van een bourgondische barbecue, perfect voor de zomerse dagen! Speciaal voor deze gelegenheid hebben we het BBQ Peel Pakket samengesteld. Dit pakket bevat 4 stuks vlees per persoon, bestaande uit smakelijke BBQ Worst, sappige Hamburger, malse Kipsaté, gemarineerde Speklap en heerlijke Souvlaki. Daarnaast serveren we een Koude Schotel, 3 verschillende salades, 3 verschillende sausjes, kruidenboter en stokbrood. We werken samen met een lokale slager om ervoor te zorgen dat je kunt genieten van de beste kwaliteit producten tijdens de barbecue.

Uitleg:

Tijdens de barbecue is het de bedoeling dat jij en je gasten zelf het vlees bakken. Op verzoek kunnen wij dit tegen een kleine meerprijs ook voor je verzorgen. Als er mensen in het gezelschap zijn met allergieën of speciale dieetwensen, horen we dit graag tijdig zodat we hier rekening mee kunnen houden. Voor kinderen bieden we ook speciale BBQ-pakketten aan. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Let op: De BBQ is alleen te boeken in combinatie met een activiteit. Combineer dus je favoriete activiteit bij Playground X met een heerlijke barbecue om je dag compleet te maken.

Mogelijke tijdsprogramma:

Het mogelijke tijdsprogramma begint met de ontvangst bij Playground X om 14:45 uur, waar je hartelijk wordt verwelkomd en de nodige uitleg krijgt. Om 15:00 uur start bijvoorbeeld het mollenmeppen, waarbij het dolle spel van start gaat. Rond 16:00 uur eindigt het programma van het mollenmeppen. Vervolgens kunnen jullie om 16:30 uur genieten van de heerlijke barbecue, waarbij je zelf het vlees kunt bakken en kunt smullen van de diverse bijgerechten. Het programma eindigt om 18:00 uur.

Vragen:

Heb je nog vragen over de bourgondische barbecue of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op met Playground X. Ons behulpzame team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen bij het plannen van een geweldige dag vol plezier, avontuur en heerlijk eten. Wacht niet langer en reserveer nu om binnenkort te genieten van een smakelijke en gezellige bourgondische barbecue bij Playground X!

 

 

Vrijgezellendag Liessel
Tijdsduur: 1,5 uur
Prijs: Vanaf21.95 p.p.
Volledige prijzen
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk
Voor alle leeftijden

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX