Bachata / Salsa Workshop

Bachata / Salsa Workshop

Wat houdt het in?

Lekker swingen tijdens de workshop Bachata

 

Tijdsduur: 1.5
Prijs: 350 per groep
Boek activiteit
Informatie opvragen

Lekker swingen tijdens de workshop Bachata

Bent u een beginnende danser? Of bent u iemand die nog nooit een stap van zijn/haar leven op de dansvloer heeft gezet? Probeer dan deze workshop. De Bachata is afkomstig van de Dominicaanse Republiek en heeft de laatste 20 jaar de wereld verovert. Binnen de Bachata zijn er verschillende stijlen, de basis van de Bachata is eenvoudig. Toch biedt de dans voldoende uitdaging om uzelf verder te verbeteren.

Wij verzorgen Bachata workshops voor de meest uiteenlopende groepen.

 

Reserveer nu deze geweldige workhop bij PlaygrounX voor een hele avond vertier en vermaak ! Voor elke persoon bovenop de 20 personen word € 15 berekend.

Gezellig aansluitend eten & drinken en mogelijk nog een ludieke spelshow of activiteit?

Na inspanning is het goed om te ontspannen met een hapje en een drankje. Om de inwendige mens te versterken. Om uw energie een boost te geven. Of gewoon omdat het gezellig is om samen te eten en het glas te heffen. Van een kop soep met broodjes tot een buffet. Ook kunt u er nog een heerlijk drankarrangement aan toevoegen, of nog een ludieke activiteit om uw lachspieren goed op niveau te brengen. Kortom een compleet avondje uit bij PlaygroundX.

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX