Archery Tag

Archery Tag

Archery Tag

Archery Tag: Een Avontuur Vol Actie en Spanning in de Natuur!

Ben je op zoek naar een avontuurlijke en sportieve groepsactiviteit in de buitenlucht? Zoek niet verder! Archery Tag biedt je een adrenaline-pompende ervaring waarbij je gewapend met pijl en boog de strijd aangaat. Het is een spel dat strategie, teamwork en opwinding combineert tot een enerverend schouwspel. Met veiligheidspijlen voorzien van zachte koppen en het dragen van gezichtsmaskers is veiligheid gewaarborgd, zodat je volop kunt genieten van de uitdaging tegen je tegenstanders op een verantwoorde en opwindende manier.

Archery Tag speelt zich af op een veld met diverse obstakels die dienen als schuilplaatsen en strategische punten. Kun je ongeschonden blijven tot het eindsignaal klinkt en jouw team de overwinning opeist? Tijdens dit sportieve uitje, met een tijdsduur van ongeveer 1,5 uur, zullen verschillende spelvormen de revue passeren. In teams strijden jullie tegen elkaar in een opwindend kat-en-muisspel vol actie en spanning.

De adrenaline giert door je lijf wanneer je de pees van je boog aanspant, het doelwit in het vizier neemt en met een soepele beweging de pijl loslaat. Wie van jullie toont de meeste behendigheid en slimheid, en gaat er met de overwinning vandoor? Het is de ultieme test van nauwkeurigheid en tactiek. Het is aan te raden om sportieve kleding te dragen die comfortabel zit en vies mag worden, want je zult actief bezig zijn op het speelveld, duiken achter obstakels en strategisch manoeuvreren om je doelen te raken.

Een mogelijk programma voor Archery Tag zou kunnen zijn:

12.45 uur: Aankomst bij Playground X 13.00 uur: Start Archery Tag 13.45 uur: Korte pauze 14.15 uur: Start tweede deel Archery Tag 15.00 uur: Einde programma

Uiteraard kun je het programma aanpassen naar jouw voorkeuren. Misschien wil je het uitbreiden met een heerlijke lunch, een gezellige barbecue of smakelijke borrelhapjes om de dag compleet te maken. Bekijk onze arrangementenpagina voor meer mogelijkheden en opties om jouw dag nog specialer te maken.

Voor kinderfeestjes in Noord-Brabant is Archery Tag een fantastische keuze. Bij Playground X in Liessel kunnen kinderen een geweldige tijd beleven met dit sportieve en stoere spel. Combineer het spel met een lekker frietje en een snack en je hebt alle ingrediënten voor een geslaagd kinderfeestje.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Archery Tag bij Playground X? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen om van jouw groepsuitje een onvergetelijke ervaring te maken. We hopen je binnenkort te verwelkomen voor een ongekend avontuur vol actie en spanning bij Playground X!

Archery Tag
Tijdsduur: 1,5
Prijs: Vanaf21.95 p.p.
Volledige prijzen
Inclusief begeleiding:
10-20 personen
€21,95 p.p.
21+ personen
Op aanvraag
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX