Archery Tag

Archery Tag

Wat houdt het in?

Op zoek naar een sportieve groepsactiviteit in de buitenlucht? Dan is Archery Tag echt iets voor jou. Ga de strijd aan tijdens dit spel, waarbij iedere speler gewapend met pijl en boog recht op de tegenstander afgaat. Natuurlijk zijn het veiligheidspijlen met een zachte kop en draagt iedereen gezichtsmaskers. Hierbij kunnen jullie dus, op een veilige en verantwoorde wijze, jullie tegenstander te grazen nemen.

Archery Tag wordt gespeeld op een veld met diverse obstakels waar jullie je achter kunnen verschuilen. Lukt het jouw om tijdens het spel ongeschonden te blijven tot het eindsignaal klinkt? Tijdens dit sportieve uitje, van circa 1,5 uur, zullen er diverse spelvormen de revue passeren waarbij jullie in meerdere teams tegen elkaar zullen strijden.

Wie weet het andere team te verslaan en gaat er met de winst vandoor, kom erachter tijdens een potje Archery Tag. Wij adviseren om (sportieve) kleding te dragen welke comfortabel zit en die vies mogen worden.

Mogelijk programma:

  • 12.45 Aankomst bij Playground X
  • 13.00 Start Archery Tag
  • 13.45 Korte pauze
  • 14.15 Start tweede deel Archery Tag
  • 15.00 Einde programma

Natuurlijk is het ook mogelijk om het programma naar wens aan te passen of uit te breiden met een heerlijke lunch, barbecue of een borrelhapje. Kijk speciaal hiervoor eens op onze arrangementen pagina.

Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Kinderfeest
Archery Tag is ook te boeken als kinderfeestje. Ook voor Kinderfeestjes in Noord-Brabant ben je bij Playground X in Liessel aan het juiste adres. In combinatie met een frietje en snack beleven jullie een sportief en stoer kinderfeest!

Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 

Archery Tag
Tijdsduur: 1,5
Prijs: Vanaf21.95
Volledige prijzen
Inclusief begeleiding:
10-20 personen
€21,95 p.p.
21+ personen
Op aanvraag
Boek activiteit
Informatie opvragen
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid