12 april 2023

Heb jij de geweldige taak om een vrijgezellenfeest te organiseren? Dan staat je iets heel erg leuks te wachten. Jij mag, samen met vrienden en familie, de toekomstige bruid of bruidegom een fantastisch feest gaan geven. Dat moet natuurlijk een dag worden om nooit meer te vergeten. Geweldige activiteiten, heerlijk eten en drinken met het leukste gezelschap. Bij Playground X hebben we alles in huis om van het vrijgezellenfeest een perfecte dag te maken.

Geweldige activiteiten voor een vrijgezellenfeest

Ga jij een vrijgezellenfeest organiseren voor mannen? Of mag je het vrijgezellenfeest organiseren voor een groep vrouwen? Bij Playground X in Liessel maakt het allemaal niet uit, want onze activiteiten zijn ontzettend leuk voor iedereen. We bieden sportieve, hilarische en spannende groepsuitjes aan. Test jullie samenwerkingsvermogen en ontsnap uit een escape room. Ga de strijd met elkaar aan tijdens een Zeskamp. Of test jullie kennis tijdens een pubquiz. Wil je echt spannend maken? Speel dan De Verraders en probeer de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Dat wordt gegarandeerd een geweldige middag.

Maak het compleet met een hapje en drankje

Een vrijgezellenfeest is niet compleet zonder een lekker hapje en drankje. Bij het organiseren van een vrijgezellenfeest kunnen de nodige eet- en drink plannen niet ontbreken. Om je een handje te helpen kun je bij Playground X kiezen voor een aantal heerlijke arrangementen. Wat dacht je van een gezellige BBQ voor de hele groep? Of past een heus frietbuffet beter bij jullie? Begin de dag met een heerlijk stukje gebak of kies voor een goed verzorgde lunch voor iedereen. Tussendoor een nootje of bittergarnituur is ook geen enkel probleem. Net zoals overheerlijke drankjes, die serveren we uiteraard ook. Zo maak je het vrijgezellenfeest helemaal compleet.

Playground X als locatie voor je vrijgezellenfeest

Bij Playground X hebben we veel mogelijkheden voor het organiseren van een vrijgezellenfeest in de buurt van Eindhoven. Onze locatie is uitermate geschikt voor uiteenlopende groepsuitjes. Ook qua catering hebben we veel mogelijkheden. Je vindt Playground X in Liessel. Vanuit Eindhoven bereik je ons in ongeveer een half uur. Vanuit Venlo, Helmond en Deurne is het zelfs nog dichterbij. Voor een vrijgezellenfeest in de regio Asten, Bakel, Deurne, Helden, Helenaveen, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venray, Venlo en Vlierden zit je bij ons dus sowieso goed.

Wil jij meer weten over de verschillende mogelijkheden of wil je graag jullie ideale vrijgezellendag samenstellen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken.