Eenvoudige Lunch

Eenvoudige Lunch

Wat houdt het in?

Eenvoudig maar lekker, tussen alle bedrijven en activiteiten door kunt u genieten van onze overheerlijke eenvoudige lunch.

Prijs: 9.95 p.p.
Boek activiteit
Informatie opvragen

Kies onze eenvoudige maar o zo heerlijke lunch

Bent u gebonden aan een bepaald budget maar wilt u toch graag genieten van smakelijk eten? Kies dan voor onze eenvoudige optie. Deze lunche bestaat uit een heerlijk kopje soep (u heeft de keuze uit 2 huisgemaakte soepen) geserveerd met twee rijkelijk belegde broodjes, een met kaas en een met vleeswaren. Hoewel eenvoudig, is deze lunch zeker een warm welkom tijdens een actieve dag! Deze activiteit is perfect geschikt om te combineren met een van onze geweldige activiteiten die u uiteraard ook kunt vinden op onze site.

Als er sprake is van allergieën of speciale dieetwensen, horen wij dat graag van tevoren, zodat we hier rekening mee kunnen houden en u een passende en zorgvuldig samengestelde maaltijd kunnen aanbieden. Uw comfort en genot staan bij ons altijd centraal, zelfs bij de eenvoudigste maar smaakvolle maaltijden. Wij zorgen ervoor dat uw lunchervaring zowel bevredigend als plezierig is. Smakelijk eten! 🍵🥪Neem contact met ons op bij vragen of om te kijken naar de mogelijkheden

Vragen over deze activiteit?

Meer dan 30 activiteiten
Activiteiten vanaf 8 personen
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid
Boek activiteit
Over playgroundX