11 augustus 2023

Bij Playground X in Liessel staan we klaar om jouw bedrijfsborrel naar een hoger niveau te tillen. Of je nu op zoek bent naar een gezellige winterborrel, een sprankelende nieuwjaarsreceptie of een feestelijke manier om de bouwvak in te luiden, wij hebben de expertise om elk evenement speciaal te maken. Jouw team verdient het beste, en dat is precies wat wij bieden!

Een bedrijfsborrel organiseren voor diverse gelegenheden

Ongeacht de aard van jouw bedrijfsborrel, bij Playground X hebben we de perfecte locatie om het te hosten. Onze veelzijdige ruimtes passen zich moeiteloos aan aan verschillende thema's en sferen. Of je nu kiest voor een intieme cocktailparty of een bruisende borrel, wij zorgen ervoor dat de setting ideaal is voor jouw doelen.

Praktische tips voor het organiseren van een bedrijfsborrel

We begrijpen dat het plannen van een bedrijfsborrel een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we een aantal handige tips samengesteld om je te helpen. Van het kiezen van de juiste muziek tot het regelen van de logistiek, onze experts staan voor je klaar. 

1. Kies een geschikte datum 

Wij begrijpen dat bedrijfsagenda's druk kunnen zijn. Kies een datum waarop de meeste collega’s beschikbaar zijn voor een bedrijfsborrel. Of je nu een avondgelegenheid, een weekendbijeenkomst of zelfs een ontspannen middagborrel plant, wij van Playground X zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt. 

2. Smakelijke hapjes en drankjes

Wat is een borrel zonder culinaire lekkernijen? Onze getalenteerde chefs bereiden een scala aan heerlijke hapjes voor jou en je collega’s. Van hartige hapjes tot zoete verwennerijen, wij zorgen ervoor dat niemand met een lege maag blijft zitten.

bedrijfsborrel laten organiseren

3. Een bedrijfsborrel op een unieke locatie

Playground X is meer dan alleen een locatie in Liessel; het is een plek voor creativiteit en gezellig samenzijn. Laat ons weten welke sfeer je wilt creëren, en wij doen de rest. Wil je een vergadering starten en daarna overgaan naar een informele teamactiviteit, gevolgd door een heerlijk diner? Wij kunnen het allemaal voor je organiseren.

4. Kies een gezamenlijk thema

Wil je een extra element van verrassing en opwinding toevoegen aan je bedrijfsborrel? Overweeg dan om een thema te introduceren. Of het nu gaat om een retro-feest, een casino-avond of een tropische vakantie, een thema kan de hele ervaring naar een hoger niveau tillen en het gespreksonderwerp van de dag zijn.

Bedrijfsborrel laten organiseren door Playground X

Ben je nieuwsgierig naar wat Playground X in Liessel te bieden heeft voor jouw bedrijfsborrel? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om jou te begeleiden bij het organiseren van een bedrijfsborrel die voldoet aan al je verwachtingen. Bovendien zijn we er trots op om bedrijfsborrels te verzorgen voor organisaties in Asten, Bakel, Deurne, Helden, Helenaveen, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venray, Venlo en Vlierden. Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk ook zeker onze familiedag activeiten en te gekke vrijgezellenfeest activiteiten